noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Admin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FuegoRoJo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 894
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

http://www.turkmmo.com/elym2-genel/3032568-lan-ilgilenin-su-serverla.html

bu konu da ilgilendiğinizi söylemişsiniz tamam da kaç aydir kılıç çıkarmanin geri gelmesini çoğunluk olarak istyoruz neden ilgilenmiyosunuz ki zaten user azdi bu özelliği kaldirdiniz daha da azaldi bence sizin bi el atmaniz gerekiyor

2 kere anket yaptik ikisinde de kılıç çıkarma isteniliyor artik ilgilenmelisiniz bence @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
tamam el çıkarma bi oyun hatasi olabilir ama çoğunluk istiyor zaten sizde çoğunluğun istediği gibi yapmaya çalişiyorusunuz zaten , madem öyle çoğunluğun kararina uymak daha iyi olmaz mi @admin;

sonuçta bir yeni edit 50TL , bende su an 8 adet yeni var zevk alamadiktan sonra ne yapayim ben bu yenileri , kristal çekik bir iki ekleme yapıcaktim kılıç çıkarma kalktıktan sonra kurus para yatirmadim gerek yok ki artik bu ozelliğk kaldirildiği için bi dunya kişi oyunu biirakti kimle oynicaz bu oyunu

gündüz giriyoruz kimse yok aksam geliyoruz kimse yok su an yeni çıktım oyundan yine kimse yoktu , biraz empati kurun , o kadar item alipta hiç bişey yapamamak insana koyuyo açıkcasi

oyun içi ticaret yapıcaz item alip saticaz user yok onu bile yapamiyoruz ne hal aldi bu oyun

kaldi ki biz zaten sadece suralar kendi aramizda kılıç çıkarip vs atiyorduk bir kaç yetkili diyor ki diğer karakterlerin ne sucu iyi de diğer karakterler de sersemletme var nasil kılıç çıkarcaz 4 yıldır ben bu sv deyim hiç bi ninja ile kılıç çıkarark vs atmadim atamazsin da zaten

ful yenili setlerde en az 60 k hp oluyo + 10 luk enerji + grup hp si toplamda 69 k hp oluyo bir düşünün sadece çözme atiyoruz nasil zevk alabilcez oyundan vs ler uzun sürüyo zevk yok user yok tat yok bişey yok

yazdiklarimi okumasaniz bile ely2#2 girin bakin user olmadiğini goreceksiniz zaten

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri