noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Lawrenz 5-0 CaSSPPeR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pikacu26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 674

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sana noluyor lan sana noluyooooorr ?

Başkalarının üzerinden mutsuzlugundan mutlu olucak bir tipsin sen ?

Başkalarına değil KENDİNE GÜVEN GEL KARŞIMA Adam gibi Vs de !
Bi çağlara enerji dersin Bi serhata sırada kim var ? İşte zaten onun bunun itemini ala ala buraya kadar gelmedin mi ? Ama işte oda yetersiz kaldı :)

Son düzenleme:
Aman ne yüce fedakarlık trübünlere oynuyorsun hep başkalarının üzerinden gururunu kişiliğini yükseltmeye çalışıyorsun

ben kımsenın üzerinden pirim yapmam kişiligim karsımdakının kişiligine gre degısır :)

ben kımsenın üzerinden pirim yapmam kişiligim karsımdakının kişiligine gre degısır :)

Trübünlere oynuyorsun hep başkalarının üzerinden gurunu kişiliğini hayranlarını etkılemeye çalışma artık

Serhatla benı ilgilendiren bir konu sana noluyorrr sana noluyorrr

Sana giren cıkanmı var hayırdır noluyor lan sana noluyor ?

BEN SEN DEĞİLİM NE BAŞKALARININ MUTSUZLUGUYLA MUTLU OLCAK KADAR Ş... NEDE KIMSENIN İTEMİNE GÖZ DİKİCEK KADAR IRZ DÜŞMANIYIM İLK GEL ADAM GİBİ Bİ SOR ÖĞREN ONDAN SONRA KONUS YALAN YANLIS KONUSUYORSUN

SANA Bİ İnsanlık tavsiyesi oranla buranla dinleme yanlız

Bahane üretme laf yapma yazı yazma bişi deme bana ÇIK KARŞIMA ERKEK,ADAM GİBİ 1-1 VS DE

Çağlarda s... değil bundan sonra al senın olsun kımın ne oldugunu öğrendik
Bu oyunda bnm hakkımı yiyen 3 kişiden biri sensin biri bnde kalsın diğeride kendini biliyor..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri