Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Play-Off'a yükselen takımlar, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında buluştu.
2013-14 Beko Basketbol Ligi sezonunda Play-Offa yükselen takımlar, şampiyonluk mücadelesi başlamadan önce Abdi İpekçi Spor Salonunda düzenlenen basın toplantısında buluştu. Pınar Karşıyaka dışında Play-Offta yer alacak takımların başantrenörleri pazartesi başlayacak seri maçları öncesi, açıklama yaptı...
Dimitris Itoudis (Banvit): Normal sezon başka, Play-Offlar bambaşka. Seri ilginç maçlara sahne olacaktır.
Ahmet Çakı (Tofaş): Takım olarak iyi ritim yakaladık. Play- Offa hazır olduğumuzu düşünüyorum.
Zeljko Obradovic (F.Bahçe Ülker): Herkes bizden şampiyonluk bekliyor. Çok daha istekli oynayan bir takım hüviyetine sahip olmamız lazım.
Ozan Bulkaz (Uşak): Bir sürpriz yapabilirsek mutlu olacağız.
Vaggelis Aggelou (Anadolu Efes): Karşıyaka son derece saygı duyduğumuz bir rakip. Seride iyi maçlar yapacağımızı düşünüyorum.
Ergin Ataman (G.Saray LivHospital): Biz unvanımızı korumak istiyoruz. Play-Off bir derbi ile başlayacak. Bu da güzel bir mücadele olacak.
Ahmet Kandermir (Beşiktaş I.Forex): Kadrosu, yapısı ne olursa olsun Beşiktaş beklentileri olan bir camia. İyi olan kazansın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)