Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
edit Kilitlermisiniz
Son düzenleme:
Öncelikle Herkese Selamun Aleykum
Arkadaşlar Metin 2 'ye Uzun Bir Süre Önce Eklenen Beta İtemler Bildiğimiz Gibi Dönüştürülürken Daha Önceki İtemlerin Dönüşümü Gibi Değil Farklı Bİr Sİstem Üzerinden Gerçekleşiyor. Pvplerde Bu Sistemi Kullanan Ben Şu Ana Kadar Görmedim. Genelde Herkes Ya Mavi Ejderden Düşen İtemlerle x10 Vs.. Dönüşüm Ayarlamış Ben Yazın Kendi Pvp Serverim İçin 2 Tane Quest Hazırlamıştım. Serverlerde Mavi Ölüm Ve Kırmızı Ejderin Bir İşe Yaradığı Yok Ben Bu Bossları Değerlendirdim Ve Aşağıda Linkini Verdiğim Videdodaki Dungeon Sistemlerini Oluşturdum. Questlerim Şu Anda Baya Basit Sizin İsteğinize Göre İstediğiniz Şekilde Düzenleyebilirim.Zaten Girişte İstenilen İtemleri Değiştiricem Birazdan.Arkadaşlar Videoda Detaylı Anlattım Sistemi Şu Anda İkisinin Fiyatını Toplamda 100 Tl Olarak Belirledim. Yanlız Metin 2 Tr'de Sağlam Bir Çara Karşılık 2'sini Verebilirim
Ayrıca Hile Engelli Virüs Programı Gibi Tarama Yapabilen Dll İnject Vs Engelli Auto Packer Yapılır. Tasarımı İsteğinize Göre Ayarlıyacağım Bunun Fiyatınıda 50 tl Civarı Düşünüyorum Sizden Gelen Tekliflere Göre Fazlada Zorluk Çıkaramdan Satıcam İlgilenen Arkadaşlar İçin İletişim:skype=legetman1
Zaten paylaşmışsın bu sistemi. Tanıtım videosu 11 Eylül 2013'te paylaşılmış. 9 Eylül 2013'te de bu konuyu açmışsın : http://www.turkmmo.com/metin2-priva...dungeon-sistemleri-isinize-cok-yariyacak.html . O konunun 5.sayfasında paylaşmış olduğun Quest duruyor. Konuya edit çekmene rağmen. Quest farklı da diyemezsin. Kontrol ettim video ile her şey aynı.
Doğru Paylaşmıştım 5. Sayfada Mevcut Olduğunu Bilmiyordum Neyse O Zaman Biraz Daha Geliştirip Ücretsiz Olarak Tekrardan Yayınlarım Uyarın İçin Teşekkürler
Doğru Paylaşmıştım 5. Sayfada Mevcut Olduğunu Bilmiyordum Neyse O Zaman Biraz Daha Geliştirip Ücretsiz Olarak Tekrardan Yayınlarım Uyarın İçin Teşekkürler
Mevcut veya değil. Onun bir önemi yok. Önceden paylaşmış olduğun bir şeyi satmaya kalkıyorsun. Benim ağırıma giden o sadece. Rica ederim.
Mevcut veya değil. Onun bir önemi yok. Önceden paylaşmış olduğun bir şeyi satmaya kalkıyorsun. Benim ağırıma giden o sadece. Rica ederim.
Kardeşim Bunu Ben Kendim Paylaşmadım. Serverimde Gmlik Yapan Birisi Benim Hesabımdan Paylaşmış Görünce Kalırdım Direk. Senin Şifreni Nerden Biliyo Diyorsan Reklam Yapıyorduk Kullanıyordu O Yüzden
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)