HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler öncelikle merhaba, ben bi çocuktan gm lik teklifi aldım tr de oynarken linki attı indirdim kurdum , kısayol kayboldu hackladi pc mi asıl çarıma girmiyorum soyulur diye , nasıl düzeltegbilirim möet,in 2 yi kaldırdım belgerimdende temizledim ne yapmam gerekiyo yardımcı olurmusunuz ?? 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu ilgili bölüme taşınıp başlığı içeriğini yansıtır şekilde değiştirildi, herhangi bir virüs programı ile bilgisayarınızı taratın zararlı bulunanları silin veya karantina'ya gönderin.
yaptım kardeşim hatta anti keyloger kurdum ama , biyerde hack dosyası var biliyorum onu bulup silmem lazım ekra klavyesiyle hallediyorum işlerimi çünki keyloger görmüyo ekran klavyesini... başka bi tavsiyeniz var mı aceba ?
yaptım kardeşim hatta anti keyloger kurdum ama , biyerde hack dosyası var biliyorum onu bulup silmem lazım ekra klavyesiyle hallediyorum işlerimi çünki keyloger görmüyo ekran klavyesini... başka bi tavsiyeniz var mı aceba ?
Görev Yöneticisi > İşlemler kısmının fotoğrafını atarmısın bir
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)