xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Hikaye Ekle

Oyundan Atma Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bedbaht07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 666

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sayın yetkililer artık yeter nedir bu oyundan atma artık zırt bırt oyundan atıyor oyun full kapanıyor üstelik bu aralar çok sık olmaya başladı sunucuya bağlanırken vs oyundan atıyo şimdi diyeceksiniz uyumluluk, antivirüs vs oyunu sürekli aynı bilgisayarımla oynuyorum o kadar süre uyumlulukta vs sorun olmadıda şimdimi olucak sorun oyundaaaa varr bu sorunnu artık düzeltin çok can sıkıyor bu atmalar

Son düzenleme:
Aynen bende bi giriyim dedim şuan giriyorum çar ya karakter kısmanda eli enter'a basıyorum eli havada duruyor girmiyor oyuna yada oyuna girdiği gibi kapanıyor direk. Yetkililerin müdehala etmesi gerek..

[h=1]@Shorty[/h]
[h=1]@erdemaa[/h]

Aynen bende bi giriyim dedim şuan giriyorum çar ya karakter kısmanda eli enter'a basıyorum eli havada duruyor girmiyor oyuna yada oyuna girdiği gibi kapanıyor direk. Yetkililerin müdehala etmesi gerek..

[h=1]@Shorty[/h]
[h=1]@erdemaa[/h]

Senin karakter girmiyorsa bugda kalmıştır karakter adını bildir destekten çıkartalım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri