- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İlk Önce Selamın Aleyküm Arkadaşlar
Saltanat Tipi Server Files Kodladım Ve 17 Kişiye Sattım Filesimi 120 TL Den Şimdide Serveri Olan Arkadaşlarımız Varsa Ortaklık İçin Ekleyebilirler Server Filesimizi Bedavadan Vereceğim Ve Server Süresini Uzatacağım.!
Server Filesimizde 55-başla 250 Bitiş'dir 250 Level'e Kadar 30 Dönüşüm Silah 45 Dönüşüm Zırh'tır Ve Saltanat'dan Daha Çok Dönüşümleri Vardır Ay Kılıcı V.b Yoktur Dönüşümlerimizde Saçma Dönüşümler Yoktur.! Fotoğraflar alt tarafındadır.
RESİMLER :
FACEBOOK ADRESİM : Ekleyin .
Not : Ciddiler Ulaşsın Bana Arkadaşlar Resimler'de Parıldama Gibi Bir Durum Yok Ama Silahlarda Parıldamalar V.b Aktifdir Sadece Bu Kadar Resim Vardı GM Logosuda Kanatlı GM Logosudur Herkez'e Önerebilirim Server Filesini İyi Günler...
Saltanat Tipi Server Files Kodladım Ve 17 Kişiye Sattım Filesimi 120 TL Den Şimdide Serveri Olan Arkadaşlarımız Varsa Ortaklık İçin Ekleyebilirler Server Filesimizi Bedavadan Vereceğim Ve Server Süresini Uzatacağım.!
Server Filesimizde 55-başla 250 Bitiş'dir 250 Level'e Kadar 30 Dönüşüm Silah 45 Dönüşüm Zırh'tır Ve Saltanat'dan Daha Çok Dönüşümleri Vardır Ay Kılıcı V.b Yoktur Dönüşümlerimizde Saçma Dönüşümler Yoktur.! Fotoğraflar alt tarafındadır.
RESİMLER :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
FACEBOOK ADRESİM : Ekleyin .
Not : Ciddiler Ulaşsın Bana Arkadaşlar Resimler'de Parıldama Gibi Bir Durum Yok Ama Silahlarda Parıldamalar V.b Aktifdir Sadece Bu Kadar Resim Vardı GM Logosuda Kanatlı GM Logosudur Herkez'e Önerebilirim Server Filesini İyi Günler...
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 83
- Online süresi
- 3d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 124
- MmoLira
- 1,679
- DevLira
- 0
forumda daha önce paylasıldı
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim Dediğim Gibi Sadece Fotoğraflar Alıntı Gerçek Fotoğrafları Çekmedim O Forumda Paylaşılan Fotoğraflı Aldım Çünki
benim filesimin kodlaması yeni bitmiştir ve o fotoğraftaki Dönüşümler'i Flan Sollar
benim filesimin kodlaması yeni bitmiştir ve o fotoğraftaki Dönüşümler'i Flan Sollar

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)