Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

+95 çanlara ort gelebilir.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TCKadir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 438

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

+95 Lv ÇANINA ORT GELEBİLİR NEDEN SURANIN NİNJANIN 95 LİK SİLAHINDA ORT VAR ŞAMANDA YOK OLACAK GİBİ DEĞİL OYUN ÇOK KARIŞIK CİDDEN SIKICI BIR HAL ALABİLİYOR BAZEN ŞAMAN HARİC DİĞER KARAKTERLERİN 95 SİLAHINDA ORT VAR FARKINDAYSANIZ NEDEN ŞAMANLARDA YOK SERVERE İYİ BİR İYİLEŞTİRME YAPILSIN ARTIK İYİ BİR ŞEKİLDE BUNALMADAN SIKILMADAN OYNAYABİLİRİZ VE PARA KASMA KONUSUNA GELİNCE CİDDEN ÇOK ZOR 150 - 200T DEN AŞŞAĞIYA İTEM YOK İTEMLER PAHALI ANCAK ALAN YOK FARKINDAYSANIZ KİMSENİN PARASI YOK HAYIRLI EN AZINDAN 1 AY BEKLEYEBİLİRİZ İYİLEŞTİRMEYİ 1 AY OYNAMAYIZ ZOR BİRŞEY DEĞİL

+95 Lv ÇANINA ORT GELEBİLİR NEDEN SURANIN NİNJANIN 95 LİK SİLAHINDA ORT VAR ŞAMANDA YOK OLACAK GİBİ DEĞİL OYUN ÇOK KARIŞIK CİDDEN SIKICI BIR HAL ALABİLİYOR BAZEN ŞAMAN HARİC DİĞER KARAKTERLERİN 95 SİLAHINDA ORT VAR FARKINDAYSANIZ NEDEN ŞAMANLARDA YOK SERVERE İYİ BİR İYİLEŞTİRME YAPILSIN ARTIK İYİ BİR ŞEKİLDE BUNALMADAN SIKILMADAN OYNAYABİLİRİZ VE PARA KASMA KONUSUNA GELİNCE CİDDEN ÇOK ZOR 150 - 200T DEN AŞŞAĞIYA İTEM YOK İTEMLER PAHALI ANCAK ALAN YOK FARKINDAYSANIZ KİMSENİN PARASI YOK HAYIRLI EN AZINDAN 1 AY BEKLEYEBİLİRİZ İYİLEŞTİRMEYİ 1 AY OYNAMAYIZ ZOR BİRŞEY DEĞİL

O Zamanda Senin Dedigin Gibi Olursa 105 Lv Silahları İle 95 Lv Silah Arasındaki Sadece Yarı İnsan Farkı Kalır Oda Oyunu Daha Kötü Yapar Cünkü Genellikle Şamanların Elin 105 Lv 'lik Beta Silah Vardır. 10 Yarı İnsan Farkı Kaldıgına Göre ? Millet 10 Yarı İnsan'ı Az Görecekleri İçin 95 Lv lik Silah Alacaklar. Bu Yüzden 10-20 Kişi İçin 100-200 Kişi Aynı Olmaz. Bu Yüzden Bence Kalmasını Daha İyi Görüyorum. Benim Tercihim Senin Düşüncenede %100 Saygı Duyuyorum.

Eyvallah sağolasın saygından dolayı ancak onu kınadığım şey ninjanın 95 lik yayında ortalama var bec var ? suranında var 95 lik silahında neden şamanda yok onu anlatmaya çalışıyorum haksızlık değilde ne :)

O Zamanda Senin Dedigin Gibi Olursa 105 Lv Silahları İle 95 Lv Silah Arasındaki Sadece Yarı İnsan Farkı Kalır Oda Oyunu Daha Kötü Yapar Cünkü Genellikle Şamanların Elin 105 Lv 'lik Beta Silah Vardır. 10 Yarı İnsan Farkı Kaldıgına Göre ? Millet 10 Yarı İnsan'ı Az Görecekleri İçin 95 Lv lik Silah Alacaklar. Bu Yüzden 10-20 Kişi İçin 100-200 Kişi Aynı Olmaz. Bu Yüzden Bence Kalmasını Daha İyi Görüyorum. Benim Tercihim Senin Düşüncenede %100 Saygı Duyuyorum.
Bak hacı sen silahdaki büyü hasarı olsun saldırı hasarı olsun onları hiçe sayıyorsun bir silah sadece yarı insanla olmuyor yani öyle olsaydı savaşcılar hep ay kılıcı takardı ki barondan dönüştürülmüş bir ay çift yarı oluyor ve +9 da toplam silahda 40 yarı oluyor ki 105 lik silahda 35 yarı var ;) 95 lik silahların saldırı hasarı filan düşük olduğu için ort bec olayı gelebilir hiç bir sıkıntı yapmaz hatta yararıda olur yani adam kendine güzel bir çan alayım dese en az 150T gözden çıkarmak zorunda ama 95 lik olursa kötüde olsa alır kendi ort bec basar,

Sıkılmadınızmı arkadaşlar samanı cekıstırenler bir yandan okçuyu cekıstırenler bu yandan york efendim güçlü beden fazla vuruyor demeler Allah askına burda bunları yazacağınıza zorla oynayın demiyor kimse isteyen oynar istemeyen oynamaz herşeyi ince ayrıntısınakadar hesaplarsak daha neler neler buluruz be kardeşim derine inersek. Ooooo ooooo bakın oyununuza madem samandan sıkayetcısın saman yap bakalım duz5 6 k atamazsın çünkü saman dızmesını bılmezsın genelde nedense 50 saman savunma yapınca düz 1500 vuruyor samanlar en fazla 2 k atabılıyor ozaman bende samanlara hak verıyım düz vuruşları ıyı ancak skıl leri kullanırken çok az atıyor bunadamı haksızlık dıyelım yani oyun bu arkadaşları herseyi detaya alırsak zevk alamayız bakın keyfınıze

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri