mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Aradığım Kriterlerde Firma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dionyz44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 401

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, ben metin2 sunucu açmayı düşünüyorum. Reklam ve tanıtıma büyük bir bütçe ayırdığımdan hiçbir firmaya 'işte bu aradığım' diyip güvenemiyorum. Bu bölüme şöyle bir göz attım da kimse ne istediğini bilmiyor hayali özellikler arıyor firmalarda, bana göre şu kriterler önemli:

-Güven ve firma ömrü konusunda tek bir tereddüt olmamalı (3+ yıl geçmişe sahip)
-Oyunda açık(ufak da olsa hacklenme riski) ve hatalar olmamalı
-Ticket attığımda cevap gecikmemeli ve firma sahibi/çalışanların onlara muhtaçmışım gibi davranmamalı

Yaklaşık 1 aydır bu kriterlere uygun sunucu arıyorum. Araştırmalarıma dayanarak edindiğim bilgileri burada da paylaşarak yardım isteyeceğim sizden.

Not: Kuralları tam olarak bilmiyorum ama burada amacım asla firma kötülemek değil, bu benim kişisel analizim.

Buyukweb
Olumlu gözlemlerim:
- Paketler gayet iyi, fiyatlar uygun
- Files'te bir sorun yok gibi görünüyor
- Ticketlere hemen cevap alıyorum, canlı destek gün boyunca online
- Forumlarda pek fazla şikayet görmedim
Olumsuz gözlemlerim:
- Canlı destekteki arkadaş çok anlayışsız, 3 sefer destek başlattım sürekli destekten çıkış yapıyor ve sorularım cevapsız bırakılıyor
- Referans olarak bana sadece 1 metin2 sunucusunun gösterilmesi

Ulusalsunucu
Olumlu gözlemlerim:
- Paketler, fiyatları iyi
- Files, adminpanel sorunsuz gibi görünüyor
- Firma sahibinin forumdaki üslubu, bana güvenilir gelmesi
Olumsuz gözlemlerim:
- Siteye üye olunmuyor, ticket atılmıyor, telefonuma cevap verilmiyor, iletişim sekmesinden mesaj gönderilmiyor.
- Böyle hayati website hatalarını düzeltmemeleri konusundaki şaşkınlığım

Salay
Olumlu gözlemlerim:
- Benim gözümde en köklü ve en güvenilir firma
- Paket fiyatları idare eder diyebilirim
- Admin panelini beğenmiş olmam
Olumsuz gözlemlerim:
(X) - Yaklaşık 1 hafta önce email gönderdim hala cevap alamadım, bana pek bir ilgisiz geldi.
Edit: Olumsuz bir gözlemim kalmadı, email ile değil üye olup ticket gönderince en geç 30 dakikada cevap alıyorum.

Ttnetbilisim
Olumlu gözlemlerim:
- Paket fiyatları diğer firmalara nazaran biraz yüksek olsada idare eder
- Files özelliklerini beğendim
Olumsuz gözlemlerim:
- Forumlarda firma aleyhine çok fazla şikayet olması
- Diğer firmalara nazaran az güven duymam

Kimsenin kalbini kırmak istemem elbette her firmanın kendine has iyi olduğu noktalar vardır. Bu konuda çok titiz olabilirim lakin sorgusuz sualsiz alışveriş yapmayı sevmem.

Son düzenleme:
1. Ulusal sunucu için yazdıklarınız :

- Siteye üye olunmuyor, ticket atılmıyor, telefonuma cevap verilmiyor, iletişim sekmesinden mesaj gönderilmiyor. -> TC kimlik numarası https://tckimlik.nvi.gov.tr/TCKimlikNo/NufusaKayitYeriSorguModul.aspx bu adreste doğrulanabilen bilgiler ile bire bir aynı olması gerekli ondan üye olamıyorsunuz.

- Böyle hayati website hatalarını düzeltmemeleri konusundaki şaşkınlığım -> hazırlanıyor

2. Salay için yazdıklarınız :
- Yaklaşık 1 hafta önce email gönderdim hala cevap alamadım, bana pek bir ilgisiz geldi. -> Metin2 o kadar çok talep geliyor ki gün içerisinde sadece siteden gelen destek biletleri cevaplanıyor ortalama cevap/çözüm süresi 35 dk.

Teşekkür ederim, Salay'dan almaya karar verdim ne düşünüyorsunuz, size göre doğru bir seçim mi?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri