Hep merak etmisimdir bayanlarin nasil dikkatini cekeriz diye ?
Mesela bayanlarin azicik etekleri acilsa yada gogusleri gorunse erkegin hemen dikkatini ceker ve erkek bayana yaklasmak ve onunla konusmak icin ilk adimi atar bu ozellikleride bayanlar artik silah olarak kullanmaktalar peki erkekler nasil bayanlarin dikkatini ceker ? bu bayanlarin hemen hemen hepsinin ortak ozelligidir ama erkekler icin ayni seyi soyliyemeyiz
genel olarak dusunceler boyle
birde sizi dinleyelim
buyrun yorumlari alalim
Mesela bayanlarin azicik etekleri acilsa yada gogusleri gorunse erkegin hemen dikkatini ceker ve erkek bayana yaklasmak ve onunla konusmak icin ilk adimi atar bu ozellikleride bayanlar artik silah olarak kullanmaktalar peki erkekler nasil bayanlarin dikkatini ceker ? bu bayanlarin hemen hemen hepsinin ortak ozelligidir ama erkekler icin ayni seyi soyliyemeyiz
genel olarak dusunceler boyle
birde sizi dinleyelim
buyrun yorumlari alalim

Son düzenleme:
Şimdi Değinmiş oldugun konu cok önemli kardeşm , Öncelikle soyle düsünelim ben kız olsaydım nasıl birini isterdim
- YAKISIKLI
- KENDİNE ÖZ GÜVENİ OLAN
FELAN FİLAN AMA
KIZLAR ;
COOL ERKEKLERDEN
AGIR BASLI ERKEKLERDEN
ONLARI TAKMAYANLARDAN HOSLANIR
BİDE AYAKKABIYA VE PARFÜMEDE BAKARLAR
ASOSYAL OLMAYIN ONLARI BİR HAYVANAT BAHCESİNDEKİ MAYMUN OLARAK DÜŞÜNÜN İLGİ İSTERLER
- YAKISIKLI
- KENDİNE ÖZ GÜVENİ OLAN
FELAN FİLAN AMA
KIZLAR ;
COOL ERKEKLERDEN
AGIR BASLI ERKEKLERDEN

ASOSYAL OLMAYIN ONLARI BİR HAYVANAT BAHCESİNDEKİ MAYMUN OLARAK DÜŞÜNÜN İLGİ İSTERLER

Şimdi Değinmiş oldugun konu cok önemli kardeşm , Öncelikle soyle düsünelim ben kız olsaydım nasıl birini isterdim![]()
- YAKISIKLI
- KENDİNE ÖZ GÜVENİ OLAN
FELAN FİLAN AMA
KIZLAR ;
COOL ERKEKLERDEN
AGIR BASLI ERKEKLERDEN
ASOSYAL OLMAYIN ONLARI BİR HAYVANAT BAHCESİNDEKİ MAYMUN OLARAK DÜŞÜNÜN İLGİ İSTERLER![]()
Sahsen cebimde 3 Küçük parfum var tuvalete gittikten sonra bile tuvalete sıkıyorum