DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Ely#2 Oyuncuları İçin...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xHamBeyLoRDx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 612

Ely#2 WS Değerlendirilmesi

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ely#2 Serverinde 5 yılı aşkın Bir Süredir Atılmakda Olan Sura WS lerinin Son 1.5 Ay içerisinde Yeni Güncelleme ile Kaldırılması O Serverde Oynayan oyuncuların Oyundan Soğumalarına Neden oldu Bnce bununla ilgili Yöneticilerin Yapması Gereken Oylama Yapılıp Ely2 oyuncularının isteklerini Göz Önünde Bulundurmaları En Akıllı Yöntem Olacaktır..
Oyunu Zorla Oynamıyorsunuz Başka Sunucuya Geçebilirsiniz Zihniyetinde olan Yöneticilerimizde Var O Kadar Emek O kadar Para Oyuna Zevk Sağlamlık Güç için Yatırıldı Nie Bunlardan Vazgeçelim Ki ? Ely2 Sunucusu Zaten Oyuncu sıkıntısı Çekmekde Bunu Görebiliyorsunuz.. Yeni Market Sistemini Oyuna Getirirken Böyle Bir güncelleme Yapsaydınız Kimse Mağdur olmayacaktı. O Zamanda Bu WS işlemi Devam Ediyordu Bence Tekrar Ely#2 Oyunlarının görüşleri Değerlendirilmeli iyi Günler

Not : Bu Konuya Kesin Bir Cevap Verilmişti Diyebilirsiniz Ama Oyuncu Görüşlerini Değerlendirilmesi Açısından Uygulama Yapılabilir Ve Yapılması Gereken Yapılır Umarım..

Son düzenleme:
Bence de eskisi gibi olmali çünkü biz öyle memnunduk , sonuçta user toplamaya çalişiyorsunuz birakin da kılıç çıkararak vs atalim ely2#2 sv sinine girin bi ful yenili çar ile vs atin enerji + grupla 70 k hp oluyor 70 k hp yi sadece çözme ile kesmeye çalişiyoruz sadece çözme tuşuna basarak ve bu çok sıkıcı

Daha sonra diğer karakterlere haksizlik olduğunu söyleyenler var iyi de biz zaten sadece suralar kendi aramiz da bu yontem ile vs atiyoruz he tabi ara da sadece çözme ile atmak isteyenlerde oluyor o zaman da kılıç çıkarmadan vs atiyoruz

Diğer karakterler ile zaten kılıç çıkararak vs atamayiz çünkü ninja , savaşçi , şamanlarin sersemletmeleri var.

Farkındaysaniz da siteden çoğunlukla sura itemleri çekiliyor ve biz bütün setleri kılıç çıkarmaya göre ayarladik büyü hızı vs. şimdi ise birden bunu kaldiriyorsunuz hem itemleriimiz çöp oluyor hem de vs den oyundan zevk alamiyoruz.

Bu özelliği kaldirmadan once fark etmişseniz sürekli savaş olurdu vs olurdu videolari atardik foruma ama bu ozellik kalkti savaş falan olmuyor , vs atamiyoruz , bir çok kişi bu yuzden oyunu birakti.

Bence geri gelsin kılıç çıkarma yoksa bende birakmayi düşünüyorum gram zevk alamiyorum şu oyundan , şu an çöldeyim 3 tane çar var 2 çar benim diğeri de arkadaşimin çari.

@erdemaa; @Shorty; @admin; @DN Angel;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence de eskisi gibi olmali çünkü biz öyle memnunduk , sonuçta user toplamaya çalişiyorsunuz birakin da kılıç çıkararak vs atalim ely2#2 sv sinine girin bi ful yenili çar ile vs atin enerji + grupla 70 k hp oluyor 70 k hp yi sadece çözme ile kesmeye çalişiyoruz sadece çözme tuşuna basarak ve bu çok sıkıcı
Daha sonra diğer karakterlere haksizlik olduğunu söyleyenler var iyi de biz zaten sadece suralar kendi aramiz da bu yontem ile vs atiyoruz he tabi ara da sadece çözme ile atmak isteyenlerde oluyor o zaman da kılıç çıkarmadan vs atiyoruz

Diğer karakterler ile zaten kılıç çıkararak vs atamayiz çünkü ninja , savaşçi , şamanlarin sersemletmeleri var.

Farkındaysaniz da siteden çoğunlukla sura itemleri çekiliyor ve biz bütün setleri kılıç çıkarmaya göre ayarladik büyü hızı vs. şimdi ise birden bunu kaldiriyorsunuz hem itemleriimiz çöp oluyor hem de vs den oyundan zevk alamiyoruz.

Bu özelliği kaldirmadan once fark etmişseniz sürekli savaş olurdu vs olurdu videolari atardik foruma ama bu ozellik kalkti savaş falan olmuyor , vs atamiyoruz , bir çok kişi bu yuzden oyunu birakti.

Bence geri gelsin kılıç çıkarma yoksa bende birakmayi düşünüyorum gram zevk alamiyorum şu oyundan , şu an çöldeyim 3 tane çar var 2 çar benim diğeri de arkadaşimin çari.

@erdemaa; @Shorty; @admin; @DN Angel;
arkadaşlara katılıyorum bende bu yenı sıstemın magdurlarındanım eski sisteme göre takılarımın neredeyse hepsi bozuktu sadece ıtemlere sırf 500 hp getırmek ıcın hp yi saglam yapabılmek ıcın 400 t ye yakın mıktarda 2.efsuna para harcadım.eskı sıstemde oyuncular arası her ne kdar kavgalar olsada en azından eglenceli güzel vs ler oluyordu yenı sıstemin gelmesiyle tek benım degıl bir çok arkadaşım setini yenı sısteme göre ayarlamak ıcın tekrardan çaba göstermek zorunda kaldı bu da hem oyun ıcı piyasanın item fıyatlarının artmasına hemde alım gücünün düşmesine sebep oldu vs lere gelın sadece büyü ile oyunu oyanyan kişi ne zevk alabılır ki eski sistemın geeri gelmesi herkes ıcın en guzelı ve herkesı tekrardan oyuna baglar izlenımlerıme göre artık kımse çarına eskısı gıbı deger verıp saglamlıgını veya karşısındakı userın ne kdar saglam oldugunu umursamıyor buda oyun ıcı hem arkadaşlıkların hemde userlerın bırbırıyle olan baglarını koparıyor eskı sıstemı tekrar gelmesi dilegiyle iyi forumlar ..

Düzeltilecek bir şey yok? Size kim bu sorun düzeltilecek dediyse ona yazın düzeltsin.

Kılıç çıkartıp adam öldürmek oyun hatasıdır, Siz hiç silahsız,tabancasız adam öldürülen oyun gördünüzmü?
Diyor Türkay :)

En baştan sistemin değiştirilmemesi gerekliydi. Bir şeyi yapmadan önce 2 defa düşünmüyorlar, direk yapıyorlar. Kesin bir dille değişmeyecek dediler mi? Dediler. Şimdi eski sisteme dönseler asıl haksızlık savunmaları bozup çözme vslik dizenlere olacak. Bıyık sakal misali. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri