Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Mouse Seçimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan antibursa11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 439

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arakdaşlar ben yeni bir mouse almaya karar verdim gamer mouse almayı düşünüyorum en fazla 20 veya 25 tl olmalı. sizin çok iyi ama fiyatı yüksek olan bir mouse varsa genede söyleyin berki alabilirm.

Benim Almayı planladığım Mouse : '' SN-750 GAMER MOUSE '' fiyatı 15-10 tl arası
araştırdıgım bu sitede (site ) 11 tl olarak belirtmiş acaba kargo ücreti varmı

birde gittigidiyorda araştırdım ordada 13 tl - - Hangisinden almamı tercih edersiniz.

Ve son olarak kargo yerine bunları satın alabilecegim herhangi elektronik mağazada bulabilirmiyim.

Sizden gelen mouse tercihlerini dört gözle beklyiorum

iyi oyunlar iyi forumlar

Mouse ve fiyatı iyi, Gittigidiyor'dan almanızı öneririm kargo bedeli 3.80 TL, saat 17:00 öncesi siparişlerde aynı gün kargo'ya teslim ediliyor.

20-25 TL Oyuncu Mouse bulamamazsın.Biraz daha bütçe artırırsan sana tavsiyem Logitech G300 yada X7 serisi mouse alman.Buda olmazsa Logitech G100 var.

kardeş dediğin mouse 19 tl diğer LOGITECH G300 çok pahalı öğrenci oldugum ıcın 2 3 haftada o parayı elde ederim ama alamam birde kargo var 80 tl parayı ona verince ailem fark edilir bir şekilde paramı harcadığımı anlar ama genede yorumlarınızı bekliyorum ve yorum yazdıgınız için teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
kardeş dediğin mouse 19 tl diğer LOGITECH G300 çok pahalı öğrenci oldugum ıcın 2 3 haftada o parayı elde ederim ama alamam birde kargo var 80 tl parayı ona verince ailem fark edilir bir şekilde paramı harcadığımı anlar ama genede yorumlarınızı bekliyorum ve yorum yazdıgınız için teşekkür ediyorum

O zaman istediğiniz mouse alabilirsiniz fakat indirimli iken g100 20 TL.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri