- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1. Vs.
2.Vs.
İlk olarak enerji bastim kendisi de bastiğini söyledi zaten , daha sonra ilk vs de videolu dedik video atmadim tamam , 2. vs de mustafa sen demedin mi videosuz sadece oto pot ile dedin tamam dedik onda da kaybettin.
İlk vs de şeftali bastiğimi iddia ettiniz fakat ss de belli olduğu gibi StarteL yunusun çari da partideydi
Buda 2. vs deki mustafanin bahanesi ''yaşam kutsamasi'' basiyomusum
Zaten Shorty kutsama olan çarlari banladi ve kutsamalari sildi daha sonra o kadar cahilsiniz ki kutsamalarin ticarete koyulamadiğini bile bilmiyorsunuz.
Bu konyu da açmiyacaktim fakat sadece dolu tarafından bakiyolar işte gidipte konu açmişlar surekli 5-0 yendiğim vs de video yok diye kelime yapiyosunuz ama hiç 2. vs de Çebi sen 5-2 yendin tebrikler diyen yokk
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
2.Vs.
İlk olarak enerji bastim kendisi de bastiğini söyledi zaten , daha sonra ilk vs de videolu dedik video atmadim tamam , 2. vs de mustafa sen demedin mi videosuz sadece oto pot ile dedin tamam dedik onda da kaybettin.
İlk vs de şeftali bastiğimi iddia ettiniz fakat ss de belli olduğu gibi StarteL yunusun çari da partideydi
Buda 2. vs deki mustafanin bahanesi ''yaşam kutsamasi'' basiyomusum
Zaten Shorty kutsama olan çarlari banladi ve kutsamalari sildi daha sonra o kadar cahilsiniz ki kutsamalarin ticarete koyulamadiğini bile bilmiyorsunuz.Bu konyu da açmiyacaktim fakat sadece dolu tarafından bakiyolar işte gidipte konu açmişlar surekli 5-0 yendiğim vs de video yok diye kelime yapiyosunuz ama hiç 2. vs de Çebi sen 5-2 yendin tebrikler diyen yokk
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
foto degıl cebı vıdıyo atacan ve envanterını acık tutacan seftalılerı gosterecen herkese 

- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Musti oyundayim gel şimdi de atalim
Hala utanmadan şeftali diyosun ne yalan konuscağini şaşirdin sadece oto ile attiğimiz vs de nasil oluyo da şeftali basiyorum :m08:
Beynin mi almiyor yoksa kabullenemiyor musun , anlatsana ya bana sadece oto ile atilan bir vs de nasil şeftali basicam , gece kutsama diyodun ss si var bak , şimdi de şeftali diyorsun yalanlarin bile birbiri ile örtüşmyor
Hala utanmadan şeftali diyosun ne yalan konuscağini şaşirdin sadece oto ile attiğimiz vs de nasil oluyo da şeftali basiyorum :m08:Beynin mi almiyor yoksa kabullenemiyor musun , anlatsana ya bana sadece oto ile atilan bir vs de nasil şeftali basicam , gece kutsama diyodun ss si var bak , şimdi de şeftali diyorsun yalanlarin bile birbiri ile örtüşmyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)