HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Cesur binek mühürlerinin artık ticareti yapılamıyor. Güncellemelerden önce binek mührü karakter üstüne bırakılınca otomatik olarak ticaret penceresine koyulmaktaydı. Şimdi aktarmak istediğim binek mührünü aktarma yapabileceğim yollar ile aktaramıyorum: Binek mührü yere atılmıyor, özel depoda satılmıyor, ticarete konulmuyor.
Bu durumda dönüştürdüğüm binekler dönüşüm yaptığım hesapta mı kalacak?
Binek mührünü başka bir yolla herhangi bir karaktere aktarabilmek mümkün müdür?
Konuyla ilgili bir bilet gönderdim ve konuyu foruma da taşımak istedim. Bu sorun elbet bir başkasının da aklına takılmıştır.
Bu durumda dönüştürdüğüm binekler dönüşüm yaptığım hesapta mı kalacak?
Binek mührünü başka bir yolla herhangi bir karaktere aktarabilmek mümkün müdür?
Konuyla ilgili bir bilet gönderdim ve konuyu foruma da taşımak istedim. Bu sorun elbet bir başkasının da aklına takılmıştır.
Öncelikle cesur bir bineğe sahip olmanız için at seviyenizin 21.seviyeye ulaşması gerekmektedir.Bu mühür yere atılmaz,satılmaz.Sadece o karaktere özgü bir eşya olarak kalır.
Öncelikle cesur bir bineğe sahip olmanız için at seviyenizin 21.seviyeye ulaşması gerekmektedir.Bu mühür yere atılmaz,satılmaz.Sadece o karaktere özgü bir eşya olarak kalır.
Cesur bineğim mevcut ve atım 21. seviye. Ayrıca evet cesur binek mührü ticareti yapılamıyor ancak; sorunum zaten burada başlıyor. Güncellemelerden önce cesur binek mührümü başka bir hesaba ticaret ile aktara biliyorken, artık aktaramıyorum. Eskiden ticareti mümkünken, şimdi hangi sebepten bu ticaret engellendi?
#Konuyla ilgili bilet gönderdiğimi belirtmiştim. Biletime gelen cevapta, üst yetkiliden bilgi alındıktan sonra tekrar açıklama yapılacağı söylenmiş.