Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
TürKay hiç uğraşma bence direk kapat o karakteri biz emek verelim yapalım çarları kimse savunma yapmasın şamana karşı sonra gelin burada ağlayın vay arkadaş bana düz 7-8k vuruyor diye bize neden vurmuyor kardeşim bizde şamanız ve şamanlarla her zaman ws atıyoruz sende yap savunmanı bedava buralarda ağlama 1-1 takınca sesiniz çıkmıyor ws ciler
peki sen delicinin ne anlama geldiğini biliyormusun bana onu söyleMerhaba, Shorty'nin yaptığı açıklama şu şekilde;
Yani çok radikal bir değişiklik olmayacak sadece diğer karakterler şamanların vuruşlarını Absorbe edebilecekler zannetmeyin ki çok büyük bir değişiklik olacak ancak sizde kabul edersiniz ki 50 savunma taksak bile bazı şamanlar 3-4k delici vurabiliyorlardı o sebepten dolayı bir düzenleme şart ve yapıldığı zaman göreceğiz.
1-1 vs de adamların gıkı çıkmıyor ama nedense loncaya gelince hepsi düz 5-6 k yedim diye ağlıyor vay be ne güzel Istanbul Arkadaş !
@Shorty; @erdemaa; @DN Angel; @dragonmetin2;
@Shorty; @erdemaa; @DN Angel; @dragonmetin2;
Moderatör tarafında düzenlendi:
sorunlarınızı güzel bir dil ile anlatmak varken neden hep ağır bir dil ile çözmeye çalışırsınız anlamış değilim ya neyse,,
savunası olsun olmasın ely3 için şamanlar büyük bir sorun...
bu zamana kadar kim kime düz 9 k vurabilmiş ? ya kiimisi kritik ile 9 k vurabiliyorken szi düz vuruş ile 9 vuruyorsunuz.. bu düzeltilmesi gereken bir hata....
konuyu açık bırakıyorum. uygun bir şekilde tartışmalarınıza devam edebilirsiniz... lütfen hakaret sınıfına girmesin konu.
savunası olsun olmasın ely3 için şamanlar büyük bir sorun...
bu zamana kadar kim kime düz 9 k vurabilmiş ? ya kiimisi kritik ile 9 k vurabiliyorken szi düz vuruş ile 9 vuruyorsunuz.. bu düzeltilmesi gereken bir hata....
konuyu açık bırakıyorum. uygun bir şekilde tartışmalarınıza devam edebilirsiniz... lütfen hakaret sınıfına girmesin konu.
Niye bu kadar büyüttünüz bu konuyu anlamış değilim ne olacak yani isterse çan kalksın isterse şamana silah verilmesin hiç sıkıntı değil şaman oynamak başka bir zevk anlatılamaz yaşanır cinsinden olmadı ne olursa olsun şaman geldik şaman gideriz olmadı + veririz ne olacak yanii
sırasıyla herşeyın zamanı var. şansınız varsa sıradaki sizsiniz 
sırasıyla herşeyın zamanı var. şansınız varsa sıradaki sizsiniz 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)