YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

SiberDizayn Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bydusman00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Müşterinin sunucunun kapatılması sadece forumda açılan konu değil bunlarıda belirtmiştim , yollarım tabi ki.
@SiberDizayn;

Kişinin Hakaret ettigine dair kanıtınız varmı ?

ek olarak bana özel mesaj yoluyla noter onaylı olduguna dair bir belge gösteriniz, ne atacagınızı ben deil siz bileceksiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@SiberDizayn;

Kişinin Hakaret ettigine dair kanıtınız varmı ?

ek olarak bana özel mesaj yoluyla noter onaylı olduguna dair bir belge gösteriniz, ne atacagınızı ben deil siz bileceksiniz.

@YasaK25 Özel mesaj olarak size yanıt verdim buradan birdaha cevaplamanıza gerek yok gerekli kanıtı isterseniz onuda atabilirim.

@YasaK25 Özel mesaj olarak size yanıt verdim buradan birdaha cevaplamanıza gerek yok gerekli kanıtı isterseniz onuda atabilirim.
@SiberDizayn;

Müşterinin Hakaret ettigine dair kanıtınız varmı ?

yoksa rankınız alınacaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@SiberDizayn;

Müşterinin Hakaret ettigine dair kanıtınız varmı ?

yoksa rankınız alınacaktır.

Müşteri hesabı silindi elimde kanıtım yok kendisi fotoğraflarını çekmişti onlarıda atabilir buyrun rankımı alabilirsiniz.

İyi günler.

Müşteri hesabı silindi elimde kanıtım yok kendisi fotoğraflarını çekmişti onlarıda atabilir buyrun rankımı alabilirsiniz.

İyi günler.
3 - Müşterilerimizin şikayetlerini Turkmmo.com forumunda dile getirmelerini engellemek adına herhangi bir yaptırım uygulamayacağımızı ( hesap kapatma, hosting yedeklerini vermeme vb ) taahhüt ediyoruz

3. maddeye dayanarak firmanın rankı alınacaktır, zaten kendiside rankımı alabilirsiniz demiş

Konu kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri