noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

SiberDizayn Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bydusman00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Siberdizayndan daha önce sikayet konusu acmıstım sikayetim sürekli serverin kapanması putty navicat gibi programlara girmemesiydi sikayeti turkmmoda paylastıktan sonra bilisim serveri tekrardan kapattı ve bana ''turkmmoda actıgınız bazı paylasımlardan dolayı sunucunuz kapatılmıstır'' diye cevap yolladılar ve ben sizi sikayet edicem yazınca müsteri kaydımı sildiler server 23.04.2014 tarihinde acıldı sürekli kapanıyodu zaten hep sorunluydu en az 3-4 saatde bir cevap yazıyolardı. 01.05.2014 saat 18.29'da serveri kapattılar.

diger bi konu sikayetimde burda bu sikayet yüzünden serveri kapattılar TIKLA

@SiberDizayn; 24 saat içinde açıklama yapınız

Merhaba ;

Müşterimiz ödemesini yaptı teslimatı mesai saatleri dışında olmasına rağmen yarım saat içinde yapıldı. Sunucu Yönetim Panelimize girişte güvenlik için Putty ve MySQL şifreleri soruluyor MySQL şifrelerini sıfırlamışlar eski şifreleri ile giriş yapmayı denemişler yönetim paneline 3 kez yanlış giriş yapıldığında 15 dakika müşteriyi engelliyor ve hesabı bloke oluyor daha sonra kendileri bize dönüş yaptı kendim bizzat denedim sorunsuz bir şekilde hem sunucuya hem yönetim paneline giriş var kendilerine ilettim kendilerinin konuşma tarzları yanlıştı dolandırıcı vs. gibi kelimeler kullandılar kendilerini 2 sefer uyardım dinlemediler üzerine birde forum sitenizde konu linki açmışlar müşterinin hesabını kontrol ettim ve kayıt bilgilerini kontrol ettim telefon numarasından arayıp kendilerine yardımcı olacaktım ve konuşma tarzları konusunda kendilerini uyarıcaktım ancak başka bir kişi çıktı. Telefon numaralarıyla beraber diğer kişisel bilgileri yanlıştı kayıt olurken sözleşmedede yazdığı gibi firma adını kötüleme , yöneticilere hakaret etme ve kayıt olurken yanlış bilgilerin kullanılması dolayısıyla sunucusu kapatıldı.

Teşekkürler.

Saygılarımla;

SiberDizayn Technology

Merhaba ;

Müşterimiz ödemesini yaptı teslimatı mesai saatleri dışında olmasına rağmen yarım saat içinde yapıldı. Sunucu Yönetim Panelimize girişte güvenlik için Putty ve MySQL şifreleri soruluyor MySQL şifrelerini sıfırlamışlar eski şifreleri ile giriş yapmayı denemişler yönetim paneline 3 kez yanlış giriş yapıldığında 15 dakika müşteriyi engelliyor ve hesabı bloke oluyor daha sonra kendileri bize dönüş yaptı kendim bizzat denedim sorunsuz bir şekilde hem sunucuya hem yönetim paneline giriş var kendilerine ilettim kendilerinin konuşma tarzları yanlıştı dolandırıcı vs. gibi kelimeler kullandılar kendilerini 2 sefer uyardım dinlemediler üzerine birde forum sitenizde konu linki açmışlar müşterinin hesabını kontrol ettim ve kayıt bilgilerini kontrol ettim telefon numarasından arayıp kendilerine yardımcı olacaktım ve konuşma tarzları konusunda kendilerini uyarıcaktım ancak başka bir kişi çıktı. Telefon numaralarıyla beraber diğer kişisel bilgileri yanlıştı kayıt olurken sözleşmedede yazdığı gibi firma adını kötüleme , yöneticilere hakaret etme ve kayıt olurken yanlış bilgilerin kullanılması dolayısıyla sunucusu kapatıldı.

Teşekkürler.

Saygılarımla;

SiberDizayn Technology
@SiberDizayn;

3 - Müşterilerimizin şikayetlerini Turkmmo.com forumunda dile getirmelerini engellemek adına herhangi bir yaptırım uygulamayacağımızı ( hesap kapatma, hosting yedeklerini vermeme vb ) taahhüt ediyoruz,

Burda 3. maddeyi kabul ediyorsunuz,

Ayrıca bu yaptırımları uyguladınıza göre Hizmet sözleşmeniz noter tasdikli olduguna dair bana özel mesaj yoluyla bir kanıt yollarmısınız

Moderatör tarafında düzenlendi:
@SiberDizayn;

3 - Müşterilerimizin şikayetlerini Turkmmo.com forumunda dile getirmelerini engellemek adına herhangi bir yaptırım uygulamayacağımızı ( hesap kapatma, hosting yedeklerini vermeme vb ) taahhüt ediyoruz,

Burda 3. maddeyi kabul ediyorsunuz,

Ayrıca bu yaptırımları uyguladınıza göre Hizmet sözleşmeniz noter tasdikli olduguna dair bana özel mesaj yoluyla bir kanıt yollarmısınız

Müşterinin sunucunun kapatılması sadece forumda açılan konu değil bunlarıda belirtmiştim , yollarım tabi ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri