- Konular
- 169
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Konu başlıgında verdigim hatayı googleye girerken alıyorum.Hiç bi siteye girmiyor.Update yapıyoum gene aynı sadece dnsmi 8.8.8.8 8.8.4.4 yaparak sitelere girebiliyorum arastırdımki dns ayaralrımı bozmuşlar dns önbelgini temizliyorum 1sat kadar normal adresten girdikten sonra gene hata veriyor tekrar dan dns mi 8.8.8.8 8.8.4.4 yapmak zorundakalıyorum.Yardım edin lütfen modemin ıpsini filan deiştir dediler ama bunu nasıl yapıam bilmıyorum
- Konular
- 3,473
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 53m
- Reaksiyon Skoru
- 395
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 324
- MmoLira
- -516
- DevLira
- 0
Öncelikle google ana sayfasına erişemiyorsanız dns adresini değiştiriniz, dns adres bölümüne 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 yazarak değiştiriniz, deşikliğin ardından google ana sayfasına girebileceksiniz.
Eğer sahte Flash player virüs programını yüklediyseniz kaldırınız, yüklenmedi var sayarak açık olan ne varsa hepsini kapatın
Eğer sahte Flash player virüs programını yüklediyseniz kaldırınız, yüklenmedi var sayarak açık olan ne varsa hepsini kapatın
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
tıklayarak ana sayfa kurtarma programı olan AdwCleaner'i indirip çalıştırın Boyutu 1.9 MB. ardından tara yazan yere tıklayıp taratın, bulunanları otomatik işaretleyecektir, genelde browser adında olması lazım ve temizle yazan yere tıkladığınızda virüsleri temizleyecektir, son olarak bilgisayarınızı yeniden başlatılması gerektiğini söylecektir yeniden başlatın, bilgisayar açıldığında size silinen virüs hakkında bilgiler verecektir bu şekilde sahte flash player trojenlerinden kurtulmuş olacaksınız.