kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

4Story Yanmadan İtem Basma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IxXYusufXxI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 542

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar size 4Story oyununda yanmadan item basmayı hilesiz bir şekilde anlatıcam:

Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi 4 story'de +basmak +6 dan sonra zor!!!!!
Ben bu Konuya oyun hackleriyle oynayarak patch yapdım...Benim Patchim sayesinde yanmadan +basabiliceksiniz ama dikkatli yapmalısınız eyer dikkatli yapmassanız iteminiz yyere düşer(bassa bile)
O yüzden bana yargısız infaz yapmayın...

ŞİMDİ

Arkadaşlar ilk başda oyununuzu karakterinizi açın...Demircinize gidin iteminizi ve formulünüzü koyup tamam diyin sonra çıkan sayfada kabule hemen basmayın basıcağınız itemi sırt çantanızdan yere sürükleyip bırakın ama evet veya hayıra basmayın...Sonra O sayfaya kabul diyin...Ve Bekleyin +basıldı!!!!

Not:Arkadaşlar Eyer Yanlış Yaparsanız İteminiz Yere Düşer Bakın Bunu Dile Getirdim Lütfen Bana Yargısız İnfaz Yapmayın!!!!!!!!!!!!

+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls+rep pls

Thanks!(Eyer Okuduysanız)
:l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri