- Konular
- 481
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 183
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- -21
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş sistem ayarları > Gelişmiş >
Performans > Ayarlar > Veri Yürütme Engellemesi
Sadece Önemli Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç Tıklayın
Örnek ; Masaüstündeki veya Klasördeki Silkroad.exe 'yi Tıklayın Tamam > Tamam Tıklayın
Artık Oyuna Girebilirsiniz , İyi Oyunlar İyi forumlar
Performans > Ayarlar > Veri Yürütme Engellemesi
Sadece Önemli Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç Tıklayın
Örnek ; Masaüstündeki veya Klasördeki Silkroad.exe 'yi Tıklayın Tamam > Tamam Tıklayın
Artık Oyuna Girebilirsiniz , İyi Oyunlar İyi forumlar
- Konular
- 282
- Online süresi
- 1h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 243
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- -28
- DevLira
- 0
Anlatacağım çözümler sadece launcher da iken karşımıza çıkan sro_client.exe veya Silkroad Online Launcher çalışmayı durdurdu hatasının çözümüdür. Oyundayken masaüstüne attığındadaki hata bu çözümlerle giderilemez. Bu hatalar genel olarak vista ve windows 7 de karşımıza çıkar, çözümler ise özellikle vista için uygulanmaktadır. Windows 7 de aynı problemi yaşayanlar da aşağıdaki çözümleri deneyebilir.
1) Eğer pc nizde anti virüs yüklüyse, önce oyunu kaldırın, anti virüsü kapatın, oyunu tekrar indirip tekrar kurun, sorun düzelmezse 2. etaba geçin.
2) Eğer pc nizde anti virüs uygulaması yüklü değilse, aşağıdaki adımları izleyin;
ADIM 1 : Bilgisayarım > Sağ Tuş > Özellikler
ADIM 2 : Gelişmiş sistem ayarları.
ADIM 3 : Gelişmiş > Ayarlar
ADIM 4 : Veri yürütme engellemesi > Ekle
ADIM 5 : Silkroad'ın bulunduğu klasörü açarak C:\Program Files\*****\ altında bulunan sro_client.exe ve silkroad ' ı gözattan seçip ekliyoruz.
ADIM 6 : Bu işlemleri uyguladıktan sonra problemin giderilmiş olması gerekmektedir. Eğer problem giderilmediyse ADIM 7 yi izleyin.
ADIM 7 : Başlat > Çalıştır > cmd ' açıyoruz. Daha sonra aşağıdaki kodu olduğu gibi yazıyoruz :
Kod:
bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff
Kodu çalıştırmak için yönetici olanız gerekir diye bir hata verirse, cmd yi açarken sağ tuşla tıklayıp yönetici olarak çalıştır dememiz sonrasında ise bu kodu yazmamız gerekiyor.
ADIM 8 : Bilgisayarı yeniden başlatın.
İyi oyunlar,
1) Eğer pc nizde anti virüs yüklüyse, önce oyunu kaldırın, anti virüsü kapatın, oyunu tekrar indirip tekrar kurun, sorun düzelmezse 2. etaba geçin.
2) Eğer pc nizde anti virüs uygulaması yüklü değilse, aşağıdaki adımları izleyin;
ADIM 1 : Bilgisayarım > Sağ Tuş > Özellikler
ADIM 2 : Gelişmiş sistem ayarları.
ADIM 3 : Gelişmiş > Ayarlar
ADIM 4 : Veri yürütme engellemesi > Ekle
ADIM 5 : Silkroad'ın bulunduğu klasörü açarak C:\Program Files\*****\ altında bulunan sro_client.exe ve silkroad ' ı gözattan seçip ekliyoruz.
ADIM 6 : Bu işlemleri uyguladıktan sonra problemin giderilmiş olması gerekmektedir. Eğer problem giderilmediyse ADIM 7 yi izleyin.
ADIM 7 : Başlat > Çalıştır > cmd ' açıyoruz. Daha sonra aşağıdaki kodu olduğu gibi yazıyoruz :
Kod:
bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff
Kodu çalıştırmak için yönetici olanız gerekir diye bir hata verirse, cmd yi açarken sağ tuşla tıklayıp yönetici olarak çalıştır dememiz sonrasında ise bu kodu yazmamız gerekiyor.
ADIM 8 : Bilgisayarı yeniden başlatın.
İyi oyunlar,