HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SeLaMun aLeyKum
Beyler yeni başladım pek bilmiyorum oyunuda dolaşırkan bir sitede wolf team new hack diye birşey gördüm indirdim. Paylaşayım dedim
Denemedim arkadaşlar. Yorum olarak çalışıyor falan yazıor
DENEMEDİM!
DENEMEDİM!
Nod32 Virüs bulmadı ben genede paylaşam olursa banada öretirsiniz.
Buyrun
Bide şöyle bir pack buldum.
8 hile var ama denemedim söyleyim virüs yok sadece onu biliyorum. Kalanı sıze kalmış yapan banada oretsın yapılısını
vrs !
Beyler yeni başladım pek bilmiyorum oyunuda dolaşırkan bir sitede wolf team new hack diye birşey gördüm indirdim. Paylaşayım dedim
Denemedim arkadaşlar. Yorum olarak çalışıyor falan yazıor
DENEMEDİM!
DENEMEDİM!
Nod32 Virüs bulmadı ben genede paylaşam olursa banada öretirsiniz.
Buyrun
Bide şöyle bir pack buldum.
8 hile var ama denemedim söyleyim virüs yok sadece onu biliyorum. Kalanı sıze kalmış yapan banada oretsın yapılısını
vrs !
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tekrar söleyim sonra bana patlamayın DENEMEDİM! NOD32 VİRÜS BULMADI
bak ben kullanmam ama denerim
dogrumu die evt bu hile hızlı gidip baskalarını hörerek ateş etme size kimsse dalamıyo 1 sn de 8 kişi birden öldürebilirsiniz. sizi öldüren kişide sizin öldünüz yerde siz çanlanırsınız böle bir hile ben eskiden denedim dosyası var ondaları wolfteam dosyası içine atılcaktır
dogrumu die evt bu hile hızlı gidip baskalarını hörerek ateş etme size kimsse dalamıyo 1 sn de 8 kişi birden öldürebilirsiniz. sizi öldüren kişide sizin öldünüz yerde siz çanlanırsınız böle bir hile ben eskiden denedim dosyası var ondaları wolfteam dosyası içine atılcaktır- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)