- Konular
- 3,339
- Online süresi
- 17m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 660
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 358
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Burada kimsenin arkasından konuşmadım diyor ;
Burada da konuşuyor ;
Burada da konuşuyor ;
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkasindan konuscak olsam pm den konusrum kaldi ki sen gibi sinsi bir insan olmadğım için oyle yan çar açıp ss toplamak gibi huylarim da yoktur demek ki zamanin da canini fazla yakmişim ki yan çarin ile surekli dibimdesin balım :m08:
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar canını iyi acıtmış sanırım TurkJojks ?
- Konular
- 3,339
- Online süresi
- 17m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 660
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 358
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
Bnce Aslında Senin Şuandaki Çabaların Kinci Birisi olmandan Değil Bazı Şeylerin zoruna Gitmesi Ban Yemen Gibi@TurkJojks;
![]()
Arkadaşlar canını iyi acıtmış sanırım TurkJojks ?
Çebi dün geldi bana sataştı, cevabını verdim. Gördüğünüz gibi kimsenin arkasından konuşmadım kanıtın varsa foruma at yazdı, attım. Kincilikle de alakası yok bunun ban yememle de

Ben ban yemeden önce de o loncadakilerin ss atıodum rahat olun siz. Bu da size son mesajım başka cevap vermicem. Beni de bilen biliyor sizi de.
Arkasindan konuscak olsam pm den konusrum kaldi ki sen gibi sinsi bir insan olmadğım için oyle yan çar açıp ss toplamak gibi huylarim da yoktur demek ki zamanin da canini fazla yakmişim ki yan çarin ile surekli dibimdesin balım :m08:
O çarın bana ait olduğunu Burak Ünlü de biliyor yorma kafanı sen. Tesadüfen denk geldi

Son düzenleme:

@