shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
Hikaye Ekle

Kimsenin Arkasından Konuşmazmış :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurkJojks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 604

TurkJojks

Memento Mori
TM Üye
Konular
3,339
Online süresi
17m 10s
Reaksiyon Skoru
660
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
358
MmoLira
14
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Burada kimsenin arkasından konuşmadım diyor ;
0430_181225.jpg

Burada da konuşuyor ;
0427_120703.jpg

Arkasindan konuscak olsam pm den konusrum kaldi ki sen gibi sinsi bir insan olmadğım için oyle yan çar açıp ss toplamak gibi huylarim da yoktur demek ki zamanin da canini fazla yakmişim ki yan çarin ile surekli dibimdesin balım :m08:

Bnce Aslında Senin Şuandaki Çabaların Kinci Birisi olmandan Değil Bazı Şeylerin zoruna Gitmesi Ban Yemen Gibi :D @TurkJojks; ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar canını iyi acıtmış sanırım TurkJojks ?

Bnce Aslında Senin Şuandaki Çabaların Kinci Birisi olmandan Değil Bazı Şeylerin zoruna Gitmesi Ban Yemen Gibi :D @TurkJojks; ;)

Arkadaşlar canını iyi acıtmış sanırım TurkJojks ?

Çebi dün geldi bana sataştı, cevabını verdim. Gördüğünüz gibi kimsenin arkasından konuşmadım kanıtın varsa foruma at yazdı, attım. Kincilikle de alakası yok bunun ban yememle de ;)

Ben ban yemeden önce de o loncadakilerin ss atıodum rahat olun siz. Bu da size son mesajım başka cevap vermicem. Beni de bilen biliyor sizi de.

Arkasindan konuscak olsam pm den konusrum kaldi ki sen gibi sinsi bir insan olmadğım için oyle yan çar açıp ss toplamak gibi huylarim da yoktur demek ki zamanin da canini fazla yakmişim ki yan çarin ile surekli dibimdesin balım :m08:

O çarın bana ait olduğunu Burak Ünlü de biliyor yorma kafanı sen. Tesadüfen denk geldi ;)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri