Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
1.sı oyunu tekrar yukledım olmadı 2.sı benım pc yı degişmedım herhangı bı format atmadım eskıden nıye böyle bişe olmuyodu sımdıde oluyo 3.sude tek bende deıl herkezde var 

1.sı oyunu tekrar yukledım olmadı 2.sı benım pc yı degişmedım herhangı bı format atmadım eskıden nıye böyle bişe olmuyodu sımdıde oluyo 3.sude tek bende deıl herkezde var![]()
Bilgisayarına bilmeden birşey yüklemişsindir . He bu arada Herkesde varsa zaten adminlerimiz gerekli açıklamayı yapar konu açmanıza gerek yok kişisel bir şey değilse.
İste bızde admınlerın bir yapması ıcın ugrasıyoz heralde sende bı sıkıntı var 

Kimsenin kimseye suç attıgı yok Türkay da bi sıkıntı var kaynagını arastırıyorum dedi oyunu oynasan belki ne oldugunu görürsün mavi 1 den mavi2 ye gidiyorum oyundan atıyor ve tüm pmler gidiyor sıkıntı oldugu kesin ayrıca erdem dediğinide yaptım fakat sıkıntı devam etmekte şu anda başka çözüm yolları varmı
Valla hocam Ely3 de mavi 1 de çok büyük bir sorun var buna katılıyorum çünkü çok fena kasıyor ama nedense başka hiç bir bölgede kasmıyor hele şu boss ve metin eventlerinde töbe giremiyorum oyuna o bossların metinlerin atıldığı yerde durulmuyor ekran resmen donuyor kalıyor görevi sonlandır diyerek kapatmak zorunda kalıyorum, aslında bunu çözümü çok basit bossların olayını diyorum
bu bossları filan öyle bir yere yığmak yerine büyük bir alana yaymak bence en mantıklısı olur böylelikle herkez rahatlıkla kesebilir ve kasma olayı ortadan kalkmış olur bence bunu bir düşünün derim @erdemaa; @Shorty; @DN Angel;
bu bossları filan öyle bir yere yığmak yerine büyük bir alana yaymak bence en mantıklısı olur böylelikle herkez rahatlıkla kesebilir ve kasma olayı ortadan kalkmış olur bence bunu bir düşünün derim @erdemaa; @Shorty; @DN Angel;
Moderatör tarafında düzenlendi: