Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Valla hocam Ely3 de mavi 1 de çok büyük bir sorun var buna katılıyorum çünkü çok fena kasıyor ama nedense başka hiç bir bölgede kasmıyor hele şu boss ve metin eventlerinde töbe giremiyorum oyuna o bossların metinlerin atıldığı yerde durulmuyor ekran resmen donuyor kalıyor görevi sonlandır diyerek kapatmak zorunda kalıyorum, aslında bunu çözümü çok basit bossların olayını diyorumbu bossları filan öyle bir yere yığmak yerine büyük bir alana yaymak bence en mantıklısı olur böylelikle herkez rahatlıkla kesebilir ve kasma olayı ortadan kalkmış olur bence bunu bir düşünün derim @erdemaa; @Shorty; @DN Angel;
günün büyük bir çoğunluğu oyundayım. kasma problemi event sırasında özellikle metin eventi sırasında olmuştu. eksra olduğunu hatırlamıyorum...
onun içinde türkay bir şeyler yapacağını söylemişti.
Oyun Clientini kapama sorunu tüm oyuncularda var. Bazen Map değiştirirken bile Clienti tamamen kapatabiliyor. Uyumluluk sorunu ile alakalı değil.
Eğer uyumluluk sorunu olsa oyun ekranını açmaz
Eğer uyumluluk sorunu olsa oyun ekranını açmaz
Bu sorunu belirttiğimde benim pc ile alakalı bir sorun dediler fakat genel bir sorun olduğunu söylediğimde inanmadılar bakın sayın yöneticim bende değil genelde varmış bu sorun benim pc gayet sağlam durumda herhangi bir sorunu yok çok şükür client kendi içerisinde çökmeler yaşadığından oyun komple kapanıyor fakat bu gün bir sorun yaşamadım sorun belkide düzeltilmiştir
bu bossları filan öyle bir yere yığmak yerine büyük bir alana yaymak bence en mantıklısı olur böylelikle herkez rahatlıkla kesebilir ve kasma olayı ortadan kalkmış olur bence bunu bir düşünün derim @