Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar çok sakat bir virüs girmiş pc ye, bilgisayarı meşgul edip yavaşlatıyor. Bunu metin2 pvp den bulaştığını tahmin ediyorum. Çünkü pvp ye girmek için winmon.exe yi kapatıyorduk neyse..
Arkadaşlar çözüm arıyorum lütfen bilgisi olan yardım etsin
Bazı kaynaklarda virüs olduğunu okudum.. Metin Pvp oynamayı bırakıyorum bu yüzden..
Kopyala yapıştır işlemleri artık 3-4 saniyede oluyor bu yüzden dikkatımı çekti
Virüs programım Northon Lisanslı hemde demekki parayı uçurmuşuz
Teşekkürler
Arkadaşlar çözüm arıyorum lütfen bilgisi olan yardım etsin
Bazı kaynaklarda virüs olduğunu okudum.. Metin Pvp oynamayı bırakıyorum bu yüzden..
Kopyala yapıştır işlemleri artık 3-4 saniyede oluyor bu yüzden dikkatımı çekti
Virüs programım Northon Lisanslı hemde demekki parayı uçurmuşuz
Teşekkürler

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
winmon.exe ye sağ tıklayıp dosya konumunu aç tıklayıp, nerede olduğunu belirten adresini yazabilir misiniz ?
winmon.exe ye sağ tıklayıp dosya konumunu aç tıklayıp, nerede olduğunu belirten adresini yazabilir misiniz ?
Calculator e girmis silinmiyor

@Enigm4SC;
Son düzenleme:
Dosyaya ulaşabilseydin içeriğini baştan yazabilirdim, tuneup utilities kurup bir regedit temizletebilirsin, regedit hatalarını düzeltmesi için, belki sorununu çözebilir, explorer.exe sorunları gibi.
Pc repair doctor'uda denemeni tavsiye ederim.
Dosyaya ulaşabilseydin içeriğini baştan yazabilirdim, tuneup utilities kurup bir regedit temizletebilirsin, regedit hatalarını düzeltmesi için, belki sorununu çözebilir, explorer.exe sorunları gibi.
Pc repair doctor'uda denemeni tavsiye ederim.
Babam yarın iş yerindeki elemanlara sorucakmış

Genede teşekkür ederim kardeşim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)