Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar . Ben Berkay . Oyun forumlarını severim . Burayı da bir süre önce takip ediyordum . Üye olmayı hiç düşünmedim bugün üye oldum ve ilk işin kendimi tanıtmak olduğunu düşündüm başlayalım !
Adım Berkay . Genelde online oyunlar oynarım . RPG tarzı oyunları daha çok severim . Oynadığım oyunlar ise :
LoL ( League Of Legends )
Minecraft
Bunları oynuyorum . Çok oyun oynadım ama aktif olarak oynadığım oyunlar bunlar .
Ayrıca yakın zamanda FPS veya MMORPG bir oyuna başlamak istiyorum . Oyun önerirseniz çok sevinirim
Hobilerim :
Müzik dinlemek . (Metal & Hard Rock) ( Lapfox)
Bilgisayar oynamak .
Anime , Star Wars , Regular Show izlemek .
Youtube'da takip ettiğim kanalların videolarını izlemek . (Fare Düşmanı , Nova Prospekt , Zeynep'in Yeri , Beril Sergün , Köfteist Köfte)
Benden bu kadar herkese merhaba .
Adım Berkay . Genelde online oyunlar oynarım . RPG tarzı oyunları daha çok severim . Oynadığım oyunlar ise :
LoL ( League Of Legends )
Minecraft
Bunları oynuyorum . Çok oyun oynadım ama aktif olarak oynadığım oyunlar bunlar .
Ayrıca yakın zamanda FPS veya MMORPG bir oyuna başlamak istiyorum . Oyun önerirseniz çok sevinirim

Hobilerim :
Müzik dinlemek . (Metal & Hard Rock) ( Lapfox)
Bilgisayar oynamak .
Anime , Star Wars , Regular Show izlemek .
Youtube'da takip ettiğim kanalların videolarını izlemek . (Fare Düşmanı , Nova Prospekt , Zeynep'in Yeri , Beril Sergün , Köfteist Köfte)
Benden bu kadar herkese merhaba .