mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Metin2 Yeni Panel muhteşem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asoka21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 800
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

//////

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eve Neten Buldum fakat türkçe yaptım uğraştım indexi vardı ama ben de panelini buldum ve türkçe yaptım neyse fotosu

1.jpg

KURULUM

indirin rardan çıkarın sitenizin ftp sine yükleyin

sonra girin artık sizinki neyse domainiz

neyse sonra orda kurulumu yapın install şeklindedir ondan işiniz rahat bide türkçe si bile var kurulumu yapın sonra ok deyin sonra index kendisini yeniliyecek 1 2 dk sonra config kalsörünün içine dosya gelecek ve artık panel aktif olacak

NOT: BU PANEL HER HOSTİNGE ÇALIŞMAZ AMA GENELDE ÇALIŞIR

Gerçektende helal yani bu aralar böyle paylaşan yok yok ücret miş yok bu muş saolasın kardeşim deniyecem

Eve Neten Buldum fakat türkçe yaptım uğraştım indexi vardı ama ben de panelini buldum ve türkçe yaptım neyse fotosu

1.jpg

KURULUM

neyse sonra orda kurulumu yapın install şeklindedir ondan işiniz rahat bide türkçe si bile var kurulumu yapın sonra ok deyin sonra index kendisini yeniliyecek 1 2 dk sonra config kalsörünün içine dosya gelecek ve artık panel aktif olacak

Gerçektende helal yani bu aralar böyle paylaşan yok yok ücret miş yok bu muş saolasın kardeşim deniyecem

ben teşekür ederim umarım işine yarar

1.jpg

KURULUM

ben teşekür ederim umarım işine yarar

rica ederim bu arada çalışıyor fakat sadece fotolar en son he tm kurulumu yapınca geliyor foto tm dır geldi fotolar ewl kardeşim dehşet gerçekten özelden msaj atım sitemin linkini istersen ortak bile oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri