Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

atlarla ilgili hile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 459

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar herkesinde bildiği gibi atımıza 6-7-8-9-10-12-13...... gibi seviyelerde atımıza seviye basmak biraz zorda olsa bi taktiği var...

at görevini yapın SEYİSİN YANINA DON dediği zamna oyun siz seyisin yanına gidin ve attan inin ama kesinlikle seyisin üzerine tıklamayın tıklarsanız olay biter sonra sacma sapan cvp lar yazıp delirtmeyin beni adam gibi yapın neyse seyisin yanına gidip attan inin ve atı gonderin sonra seyisin uzerine tklayın .... at sonucları gelıcek ona tıklayın ve otomatık olarak atınızı cagırıyor ve sevıye basmıs oluyosunuz bu işlem %80 ıse yarıyor yanı sız gıdıp seyıs garantı kabul edıcek dur ben bıraz balık tutıyım azıcıkta pazar kurıyım dersenız ıbraz zor yaparsınız:Dyapanlar cvp yazsın ben yaptım ıse yarıyo dedıgım gıbı fazla oyalanmayın normal gıdın.basarılar herkese ıı ksmalar..baslığa 100% yazdım bi baskı hatası oldu özür.. :D:D:D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri