Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Yeter Artık!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan llSpeeDyll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 264
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Eskiden nekadar güzeldi oyun, Bir sürü oyuncu vardı.
Şimdi ise bakıyorumda, Oyun hepten düşüşe geçti. Herkez bırakacak noktaya geldi nerdeyse. Oyunculara saygı kalmadı bırakıyorum diyen adamlara dahi küstahca güle güle diyorsunuz. Suralarda silah çıkarma olayını kaldırdınız. Neymiş efendim turnuva olacakmış kimseye haksızlık olmasınmış. Nerde kaldı bu turnuva kaç ay oldu hala daha yapacaksınız. O kadar emek verdik para yatırdık bu oyuna. Elimize geçen ''Tombul, ...'' Yöneticiler değişsin artık herşey eski düzene dönsün. Belki eski oyuncular geri gelir. Birde sakın demeyinki ''Oyunda kimse ayırmıyoruz'' diye. Ayırıyorsunuz hemde baal gibi ayırıyorsunuz. İsim vermek istemiyorum kimlere yardım edildi edilmedi. Artık eski düzene geri dönün. Bir şey yapıcaz diyorsunuz, Aylar geçiyor bir halt beceremiyorsunuz. Bezdirdiniz artık beni canımdan. Lütfen ilgilenin şu oyunla doğru dürüst yada gerçekten ilgilenecek kişileri alın yönetime..

1.Bırakacak kişiye yalvaracak halimiz yok,kendi görüşüdür gidebilir kimseyi zorla tutamayız.
2.Turnuvaların bu kadar geç kalınmasının nedeni diğer sunucularda ki sorunlar ve sorunların tümünden çözülmesi için test aşamalarının yapılması.
3.Yöneticilerin değişmesiyle eski düzenle bir ilgisi yok.Oyundaki direk bakımı ve sorunları görevliler değil Shorty gideriyor.
4.Eski düzen eski mmomt2 artık dönülmesi imkansız tekrar sunucuların ayrılması vs.

Not:Eleştiri yapabilirsin haklısın da bazılarında fakat üslupunu düzeltmen gerekiyor burada ki görevliler senin isteğinle de gelmedi senin isteğinle de gitmez.Güzelce eleştirini yaparsın hataları söylersin yönetimin fakat haklı olduğunuz yerde kendinizi haksız duruma düşürmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri