- Konular
- 4,750
- Reaksiyon Skoru
- 288
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 250
- MmoLira
- -65
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
[*=center]Attığınız tokada karşılık vermeyen kişiden sakının: O hem sizi bağışlamaz hem de kendinizi bağışlamanıza olanak bırakmaz.
[*=center]Her ruh, ikizini arar.
[*=center]Bir kez kalp kırıldı mı, geriye dönüş yoktur bunun. Hiçbir şeye aldırmaz olursunuz. Mutluluğun sonu, huzurun başlangıcıdır bu.
[*=center]Birisi olacaksa; geçmişimi merak ederek değil, Geleceğimi hayal ederek gelsin! -Korkaklarla yürüdüğüm yolda, tek kalmaktan yoruldum.
[*=center]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir. Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.
[*=center]Gelecekte doktorların hastalarına yazacakları reçete, Müslümanların kıldığı namaz ve tuttuğu oruç olacaktır.
[*=center]Dünyada iki tane trajedi vardır.Biri kalbinizdeki tutkuyu yitirmek,diğeri ise kaybettiğiniz tutkuyu geri kazanmaktır.
[*=center]Biz iki hırsız arasında kendimizi ifade ederiz. Düne ait üzüntüler ve yarına ait korkular.
[*=center]Bütün zekamı,yeteneğimi,şöhretimi,es​​erlerimi akşam eve zamanında gelip gelmeyeceğimi merak eden bir kadın için feda edebilirim!
[*=center]Bazı insanlarla yüzleşmek zordur, haksız çıkarsın. Çünkü onların galip gelecekleri ikinci bir yüzleri daha vardır.
[*=center]Bazı insanlar, Bazen insanlar.
[*=center]Ben günde üç saat düşündüğüm için dahi oldum.
[*=center]Bize bir kaç deli gerek, şu akıllıların yol açtığı duruma bak!
[*=center]Sözünüz senediniz kadar sağlam olamaz; çünkü belleğiniz hiçbir zaman onurunuz kadar güvenilir olamaz.
[*=center]Para açlığı giderir, mutsuzluğu değil, yemek mideyi doyurur, ruhu değil.
[*=center]Tecrübe, insanların hatalarına verdikleri isimdir.
[*=center]Sessizliğe inananlardan yanayım; bu konuda saatlerce konuşabilirim.
[*=center]suskunluk ,aşağılamanın en iyi anlatım biçimidir.
[*=center]Kanat aç sen kalbim, kanat aç engine. Aşkın bir yük oldu, düşemedin dengine.
[*=center]Tecrübelerimizle biliyoruz ki ; Kimse tecrübelerden ders almıyor...!
[*=center]Hareket halindeki cehaletten daha korkunç bir şey yoktur.
[*=center]Dürüst insan her zaman gerçeği söyler, akıllı ise yalnız zamanında.
[*=center]Demokrasi, hak ettiğimizden daha iyi yönetilmeyeceğimizi garanti eden bir sistemdir.
[*=center]İnsanların ölmesiyle yaşamın gülünçlüğü nasıl değişmezse, insanların gülmesiyle de yaşamın ciddiliği değişmez.
[*=center]Evlilik, pencere kapalıyken asla uyuyamayan bir erkekle, pencere açıkken asla uyuyamayan bir kadın arasındaki ittifaktır.
[*=center]Yapan yapar, yapamayan eleştirmen olur!
[*=center]Kaplan adamı öldürmek isterse adı vahşilik, adam kaplanı öldürmek isterse adı spor olur. Suç ile adalet arasındaki fark da bundan büyük değildir.
[*=center]İnsanın kendini berbat hissetmesi, mutlu olup olmadığına önem verecek kadar boş zamanı olmasından ileri gelir.
[*=center]Hatalarla dolu bir hayat, hiçbir şey yapmadan geçirilen bir hayattan daha onurludur.
[*=center]İnançlı birinin inançsız birinden daha mutlu olduğu fikri, sarhoş birinin ayıktan daha mutlu olduğunu iddia etmek gibidir.
[*=center]Yalancının cezası, kendisine inanılması değil, onun kimseye inanamamasıdır.
[*=center]Tanrının yaptığı şeyleri insanların bozmamaları lazım , zaten O bozacak.
[*=center]Sorun çaresizlik değil,isteksizlik...İsteksiziz, çünkü çocuklukta bize uygulanan ilk şey, içimizdeki isteği öldürmektir.
[*=center]Yaşlandığımız için oyun oynamayı bırakmayız, oyun oynamayı bıraktığmız için yaşlanırız.
[*=center]Diş ağrısı çekenler dişleri sağlam olanları; yoksulluk çekenler de parası çok olanları mutlu sanırlar.
[*=center]Köle gibi eğitilenler, köle gibi yönetilebilirler ancak.
[*=center]Bilgi paraya benzer, kazandıkça tutkuya dönüşür, ancak bu iyi bir tutkudur.
[*=center]Akıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.
[*=center]kahramanca can vermek yeteneksiz kişilerin ünlü olabildikleri tek yoldur.
[*=center]Eğer yürüdüğün yolda engeller yoksa o yol seni bir yere götürmez.
[*=center]İlk aşkımız biraz sersemlikle bir hayli meraktan ibarettir.
[*=center]Çıplak bedenler bizi şaşırtmıyor artık, çıplak beyinlerdir varlığına dayanamadığımız.
[*=center]İnsanın yetişme düzeyi kavga ederken gösterdiği davranışla ölçülür.
[*=center]Beğenmediğiniz bir şeyi alkışlamak, yalan söylemenin birçok çeşidinden biridir.
[*=center]Yirmisinde komünist olmayanın kalbi, kırkında hala komünist olanın aklı yoktur.
[*=center]Kendinizi temiz ve parlak tutsanız iyi edersiniz; çünkü arkasına geçip dünyayı görmeniz gereken pencere sizsiniz.
[*=center]İnsanlar kendi durumlarıyla ilgili olarak her zaman koşulları suçlar. Ben koşullara inanmam. Bu dünyada yol alan kişiler, ayağa kalkıp istedikleri koşulları arayan ve bulamadıklarında yaratan insanlardır.
[*=center]Gerçek şu: Özgürüm, sağlıklıyım, mutluyum ve patlıyorum sıkıntıdan!
[*=center]İşleyebileceginiz en büyük günah, başkasından nefret etmek değil, ona kayıtsız kalmaktır. İnsanlık dışı olmanın özü nefret değil kayıtsızlıktır.
[*=center]Bir dindarın bir şüpheciye göre daha mutlu olmasının, sarhoş bir kişinin ayık bir kişiye göre daha mutlu olmasından farkı yoktur.
[*=center]Hiçbir şey ayağınıza gelmez, en azından iyi olan hiçbir şey.Herşeyi gidip kendiniz almanız gerekir.
[*=center]Benim şaka tarzım doğruyu söylemektir. Doğru dünyadaki en komik şakadır.
[*=center]Yanlışlık fare deliğinden geçer, doğruluk kapılardan sığmaz.
[*=center]savaşları kazanabilir,kentleri zaptedebilirsiniz,ama ulusları fethedemezsiniz.hala anlamadınız mı bunu.?
[*=center]Dertli olmanın sırrı, dertli olup olmadığımızı düşünecek kadar boş vakte sahip olmamızdır.
[*=center]Büyük gerçeklere varmak, günaha girmekle başlar.
[*=center]Keyifler değildir yaşamı değerli yapan. Yaşamdır, keyif almayı değerli kılan.
[*=center]Hayvanlar benim arkadaşlarım ve ben arkadaşlarımı yiyemem.
[*=center]Gençken yaptığım on şeyden dokuzunun başarısızlıkla sonuçlandığını gördüm.Başarısız olmak istemiyordum onun için ben de on kat daha fazla çalıştım.
[*=center]Günümüzde ideal aşk ilişkisi postayla yürütülendir.
[*=center]Kadınlar niye hep başkalarının kocalarını ister? Onlar eğitilmişlerdir de ondan.
[*=center]Kendi dilini bilmeyen başka dil öğrenemez.
[*=center]Korkmayın, mutluluk duymadan yaşamasını öğrendi o genç!
[*=center]Mutluluğu üretmeden, tüketmeye hakkımız yoktur.
[*=center]Nikah kadar ucuz ve kolay olmalıdır boşanmak.
[*=center]akılsızın biri ,ülkesinin en akıllı insanını asabilir.bunu yapmaya can atar hatta.
[*=center]Ne istersen yapabilirim gibi geliyor bana, çünkü istediğim hiçbir şey yok artık.
[*=center]Eylemlerim demokratik, zevklerim aristokratiktir.
[*=center]Hiçbir şey bigotların vicdanından daha tehlikeli değildir.
[*=center]İnsan Tanrının sonsözü olamaz.
[*=center]Yaptığınızı, bir başka budalanın, bunları sizden beklediğini düşündüğünüz için yapıyorsanız, onun sizden bunları beklemesi de, sizin onun bunları beklediğini umduğunuzu sandığından ileri geliyorsa, herkes istemediği bir şeyi yapıyor demektir. O zaman ortaya budalaca bir durum çıkar.
[*=center]Yasadışı bir iş yapmadan önce iyi bir avukata danışın.
[*=center]Şaka, çok ciddî bir sanattır.
[*=center]Benim çapımda bir beyin besinini ineklerden almaz. Vejetaryendir.
[*=center]Cennette bir melek özel kişi değildir.
[*=center]Tanrı nedir? Kendimiz tanrı olurduk, bunu bilseydik.
[*=center]Bİr tek din vardır, yüz çeşit uyarlaması olsa bile.
[*=center]Demokrasinin birinci görevi her vatandaşı yararlı kılmaktır.
[*=center]Müşkülün müşkül üstüne, problemin problem üzerine yığıldığı günümüzde, bütün problemleri bir kahve içme rahatlığında çözen Hz. Muhammed'e, beşeriyetin çok ihtiyacı vardır.
[*=center]Siz varolan şeyleri görür ve şöyle dersiniz: Neden? Oysa ben olmayan şeyleri hayal eder ve derim ki:Neden olmasın?
[*=center]Gencim ben...Yaşamımda bir şeyler olmasını öylesine istiyorum ki... Onların yaşına gelince hiçbir olaya karışmadan yaşamak isteyeceğimi söylüyorlar. Onların yaşında değilim ki ben.
[*=center]Ölümü ortadan kaldırırsanız, doğum gereğini de ortadan kaldırırsınız: Üremeyi sürdürürseniz, çocuklara yer açmak için sonunda yaşlıları öldürmek zorunda kalırsınız.
[*=center]Dahiler, içkiyi bir ilaç gibi kullanıp içe içe yaşamsal sermayelerini tüketebiliyorlar. Atatürk, bu yolla Türk Uygarlığını kurtardı; ağzına bir damla içki koymayan Hitler ise Almanya'yı batırdı. Edmund Kean, Frederick Robson ve Charles Dickens, kızıştıran uyarıcılarla yaşamlarını sürdürebildiler. Bu onlara "ölümsüzlük"... denen en yüce profesyonel ünü sağladı; ama hepsi altmışına varmadan öldüler.
[*=center]Çılgın mı doğmuştum, yoksa fazla mı akıllıydım bilmiyorum; benim dünyam yeryüzüne uygun degildi... Düş dunyasından çıkıp gerçeklerle karşılaşınca tedirgin oluyordum. Toplumun dısında, siyasetin dısında, sporun dısında, kilisenin dısındaydım. O günlerde, eğer öyle bir deyim bulunsaydı," Her şeyin dışındaki " denebilirdi bana.
[*=center]Beni bir antika olarak saklamaya çalışıyorsun, ama işim bitti. Öleceğim.Hemşireye.