HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bee-metin2 logosu yaptım ama site kapndı diye server işe yaramıyor

![]()
bee-metin2 logosu yaptım ama site kapndı diye server işe yaramıyor![]()
site kapandı die server nasıl işe yaramaz???
logo güzel olmuş
Teşekkürler!! Bilişim siteyi kapattı diye oyun sitesi yok şuanda
oyun var
oyun varkardeşim 2 aylık aldık oyun ve siteyi fakat 1 ay geçti adam gelmiş diyiyor kredi kartı teyit etmeniz gerekiyor.Biz zaten böyle bir şey olacağını bilseydik almazdık zaten siteyi kapattılar halen kredi kartı teyitteler. Kimden duyduysam herkez ile hemşeri.
TUrkmmodan biri mesaj attı gerçek sahibi imiş vize dolayısıyla ugraşamamış bütün bilgilerini çalmışlar dolandırmışlar yani mahkemeye dava açmılar diyiyor sizide dolandırmışlar isterseniz size 512 mb oyun sunucusu ve .ml sitesi verelim biz normalde 2gb oyun sunucusu ve .org domainli aldık nasıl oluyor anlamadım.
TUrkmmodan biri mesaj attı gerçek sahibi imiş vize dolayısıyla ugraşamamış bütün bilgilerini çalmışlar dolandırmışlar yani mahkemeye dava açmılar diyiyor sizide dolandırmışlar isterseniz size 512 mb oyun sunucusu ve .ml sitesi verelim biz normalde 2gb oyun sunucusu ve .org domainli aldık nasıl oluyor anlamadım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)