farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bunun peşini bırakmıcam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ceyhun7632
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 600
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bugünde konu açtıgım gibi Rolls adlı çarımı soydu . ben bunu ifademi değiştirmiyicem ve bunun peşini bırakmıcam Elym2 Destek bölümünede ticketimi attım gereğinin yapılmasını arz ederim . ( Bu arada gene söyluyorum ne video almasını ne resim çekmesini nede foruma atmasını bilirim .) ama gereğinin yapılmasını arz ederim 2 ay emek verdiğim çarı haysiyetsizin biri 15 dk da soyuyor lütfen buna bi çare bulunmasını arz ederim

Saygılar ...

Kanıtınız olmadan kimseyi suçluyamazsınız malesef gerekli kanıtınız var ise ​adresine gönderiniz gerekli işlemler yapılıcaktır

Ceyhun bak sen %100 haklı olsan bile item iadesi yapınmıyor maalesef anca soyun adama ban atıyorlar . Yanı gecmış olsun :(

Eyvallah kardesim ben item de değilim aslında itemde geri gelse neden olmasın :S ama bunca emeğe ve bu oyuna verdiğim zamana üzülüyorum beni anlıyormusun ? Gm sende heryerde belirtiyorum video almayı resim çekmeyi bilmiorum . Ama adamın adı Rolls bunuda kafanıza sokun ( gm )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri