InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Bunun peşini bırakmıcam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ceyhun7632
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 600
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceyhun7632

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 1 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bugünde konu açtıgım gibi Rolls adlı çarımı soydu . ben bunu ifademi değiştirmiyicem ve bunun peşini bırakmıcam Elym2 Destek bölümünede ticketimi attım gereğinin yapılmasını arz ederim . ( Bu arada gene söyluyorum ne video almasını ne resim çekmesini nede foruma atmasını bilirim .) ama gereğinin yapılmasını arz ederim 2 ay emek verdiğim çarı haysiyetsizin biri 15 dk da soyuyor lütfen buna bi çare bulunmasını arz ederim

Saygılar ...

Kanıtınız olmadan kimseyi suçluyamazsınız malesef gerekli kanıtınız var ise ​adresine gönderiniz gerekli işlemler yapılıcaktır

Ceyhun bak sen %100 haklı olsan bile item iadesi yapınmıyor maalesef anca soyun adama ban atıyorlar . Yanı gecmış olsun :(

Eyvallah kardesim ben item de değilim aslında itemde geri gelse neden olmasın :S ama bunca emeğe ve bu oyuna verdiğim zamana üzülüyorum beni anlıyormusun ? Gm sende heryerde belirtiyorum video almayı resim çekmeyi bilmiorum . Ama adamın adı Rolls bunuda kafanıza sokun ( gm )

benimki de çalındı 100t lik itemler uçtu gitti.ticket atsan yardım ederler mi sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri