HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kbç sağlam editler çok pahalı en ucuzu ninja set küpe 300t
standart sura vs seti herşey dahil normal içler felan 350 - 400t arası dizersin. Savunmalar neden kapandı 1.5 senedir bende anlam veremiyorum.
standart sura vs seti herşey dahil normal içler felan 350 - 400t arası dizersin. Savunmalar neden kapandı 1.5 senedir bende anlam veremiyorum.Ben de anlamadım neden efsunlar silinir şaşırtıcı bir durum..Kristal yüklemesi yapıp dizsem nasil dizeceğim hakkında bir bilgim yok bir de sonra hadi kaldırdığımız efsunları geri getiriyoruz derler elimde patlar diye korkuyorum 

kardeş sana tafsıyem sen oyun parası bırıktır şımdılık ne olr ne olmaz bılınmez hem pıyasayıda araştırırsın hangı karakterı oynayacağını bılmıyom pıyasaya bakarsın ona göre ıtem dızersın oyun parasıyla ben hep öle yaparım ben sura oynuyom mesela 4 edıt aldım yenı sıstem baktım efsun konusunda hemde pleyırlerın şıkayetlerı çok fazla ne olacağı belı değıl şımdılık almıyorum açıkçası pekte gırmek ıstemıuyorum her gun yenı bışıyele oyanıyoruz ne olacağı meçhul
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)