Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Herkese merhaba arkadaşlar.
Bilgisayarımda nedenini çözemediğim ve bu sorun yüzünden hiçbirşey yükleyemediğim bir problem var
Sorun biraz garip.
Bilgisayara Silkroad yükledim.D diskine yükledikten sonra oynadım falan birde pvp yükliyim dedim.D Diskinde 233GB yer gözüküyor.C de ise 1 GB yer var.
D ye 3.5 GB Silkroad PvP yüklerken C diskinde boş alan yok hatasını alıyorum.
Lütfen aranızda bilen biri varsa yardım edebilirmi.
Şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarımda nedenini çözemediğim ve bu sorun yüzünden hiçbirşey yükleyemediğim bir problem var
Sorun biraz garip.
Bilgisayara Silkroad yükledim.D diskine yükledikten sonra oynadım falan birde pvp yükliyim dedim.D Diskinde 233GB yer gözüküyor.C de ise 1 GB yer var.
D ye 3.5 GB Silkroad PvP yüklerken C diskinde boş alan yok hatasını alıyorum.
Lütfen aranızda bilen biri varsa yardım edebilirmi.
Şimdiden teşekkürler.
Hayır mesela camtasia 8 yüklemiştim 1 gün boyunca uğraştım.Bugün sabah denedim PvP yaptım ancak hala problem var.Nasıl yaptıgımı bulamadım deneyeyim dedim sabah oldu.Oyunu yükledikten sonra mı bu hale geldi, tuhaf olmuş gerçekten.
çoğu yüklemede yerel disk c'ye de yükleme yapılır C'yi boşaltmalısın sistemin bulunduğu kısım fazla dolarsa sıkıntı çıkarır aşırı yavaşlar. Yerel disk D sadece bilgisayarım'da gördüğün kısımdır, C ise gördüğün D dışındaki her şeydir. Oyunlar belgelerime vs. regedit kaydını felan yaparken yüklemelerde boyut farklılıkları gösteriyor demek ki silkroad 1gb'dan fazla yükleme yapıyor.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)