Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar karar vermek uzereyım ama genede sorayım dedım ? ÇetinBilişim Nasıl Bilirsiniz?
Firmayı nasıl bilirsiniz ? :
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :
Güvenilir mi ? :
Sizce Almalımıyım ? :
Arkadaşlar sadece alan/almış kişiler cevaplasınlar. Eğer kötulemek isteyen olursa kanıtlarıyla mesaj atarlarsa iyi olur. Herkese Teşekkurler.
Firmayı nasıl bilirsiniz ? :
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :
Güvenilir mi ? :
Sizce Almalımıyım ? :
Arkadaşlar sadece alan/almış kişiler cevaplasınlar. Eğer kötulemek isteyen olursa kanıtlarıyla mesaj atarlarsa iyi olur. Herkese Teşekkurler.
Bence almalısın neden dersen SerhatBey işinin ehli birisi ve köklü bir firma ara vermişlerdi tekrar geri döndüler kimseyi mağdur bıraktıklarını görmedim bayileri vardı bayilerinin sorunlarıyla bile ilgilenen bi firmadır Vergi levhasıda var zaten almanı tavsiye ederim
Bence almalısın neden dersen SerhatBey işinin ehli birisi ve köklü bir firma ara vermişlerdi tekrar geri döndüler kimseyi mağdur bıraktıklarını görmedim bayileri vardı bayilerinin sorunlarıyla bile ilgilenen bi firmadır Vergi levhasıda var zaten almanı tavsiye ederim
yorumun ıcın tesekkurler bende biras konusunca anladım zaten sadece biras daha zaman içinde kendılerıyle calısıcam .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)