2-2 vs istedi arkadaşlar ve sonuç bu olduk 
JustForFun arkadaşımız 9k atamazsın demişti ve sonuç krtiksiz attığım damage
[video=dailymotion;x1r158z]http://www.dailymotion.com/video/x1r158z_asdasd_videogames[/video]

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
JustForFun arkadaşımız 9k atamazsın demişti ve sonuç krtiksiz attığım damage
[video=dailymotion;x1r158z]http://www.dailymotion.com/video/x1r158z_asdasd_videogames[/video]
Son düzenleme:
O Videolardaki kalite oranı nedir öyle harbiden adam gibi yüklede hd koy o videoları hiç bir şey anlamadım . İlk videoya bakıyorumda kendi yattıgın sahne nerde merak ettim neyse ben atarım yerden konusurken video çekmemişsin :m08:
İkinci olarak topluda 9 k attım diyorsun ne hikmettirki Sura kalkanı ve Sura kemeri varken 9k atmışssın pm den özellikle dedim sana yer ayarlayım gel dedim topluda demedim sana bundan sonra topluda yedigin damageleri forumda izlersin :ka19:
Arkdaş koymamış kendi kesildigi sahneyi ben koyuyum arkdaşlar işine gelen bölümleri almış ;
İkinci olarak topluda 9 k attım diyorsun ne hikmettirki Sura kalkanı ve Sura kemeri varken 9k atmışssın pm den özellikle dedim sana yer ayarlayım gel dedim topluda demedim sana bundan sonra topluda yedigin damageleri forumda izlersin :ka19:
Arkdaş koymamış kendi kesildigi sahneyi ben koyuyum arkdaşlar işine gelen bölümleri almış ;
En sevdiği şeydir arkadaşın zaten boş konusmak alıştık biz bunlara yasin,
Ayrıca seyircilere oynamayı bırak artık yerden konuşmaya devam et sen :m08:
Ayrıca seyircilere oynamayı bırak artık yerden konuşmaya devam et sen :m08:
Durum ortada kaç kere yattığın ortada video konuştu vs attık sonuçta gördük herkez göreceğini gördü bence daha fazla konuşmanıza gerek yok yani bende dahada size bişey yazmıcam bu konuda.Video herkez izler görür olanları kaç kere yattınızı adam gibi tebrik etmiyorsunuz daha ne diyim kolay gelsin 

Durum ortada kaç kere yattığın ortada video konuştu vs attık sonuçta gördük herkez göreceğini gördü bence daha fazla konuşmanıza gerek yok yani bende dahada size bişey yazmıcam bu konuda.Video herkez izler görür olanları kaç kere yattınızı adam gibi tebrik etmiyorsunuz daha ne diyim kolay gelsin![]()
Sen Tebrik ettin mi ki,tebrik bekliyorsun,üstelik ws de okçuyu kesmekten kolay bişey yoktur.oyunu azıcık bilen kişi okçunun vs de vasat olduğunu bilir,herneyse,orda kesmişsin kesilmişsin,sadece kendi kestiğin yeri koymuşsun.ama birşey unutmussun=) aynı anda karşındakininde videosu açık olabılır,her an rezil olabilirsin, ki rezil olmuşsun ztn =) iyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)