IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ban'dan kurtulma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

turkmmo

Level 1
Gold Üye
Konular
31,034
Online süresi
5m 10s
Reaksiyon Skoru
208
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 9 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
719
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ARKADAŞLAR İLK OLARK BANLANMIŞ BİR ÇAR LAZIM.BEN DENEYEMEDİİM ÇÜNKÜ BANLANMIŞ Bİ ÇARIM YOK:)ŞİMDİ ÇARIMIZ BANLANDI DİYELİM:BAŞLAT MENÜSÜNDEN DENETİM MASASI,SİSTEM BAKIM,YEDEKLEME GERİ YÜKLEME MERKEZİ,DOSYALARI GERİ YÜKLE DİYORUZ...(UMARIM DOĞRUDUR:))BİLGİSAYARIMIZ BAN YEDİĞİMİZ TARİHTEN Bİ 30DK ÖNCEYE ALIYORUZ..SONRA OYUNA GİRİYORUZZ.TAMAMDIR.. ARTIK İSTEDİĞİNİZ KADAR HİLE YAPINN, SÖVÜNNN NE İSTERSENİZ YAPIN.BEN DENEMEDİM %75 OLUR.

NOT 1:BAN ANINDAN SONRA YAPTIĞINIZ HERŞEY YOK OLUR

NOT 2:IKARIAM, BİTE FIGHT, İMPERİA ONLİNE, TRİVAN GİBİ İNTERNET ÜZERİNDEN OYNAN OYUNLARDA ETKİLİ OLMAZ.ÇÜNKÜ ONLAR YAPIMCI FİRMAYA BAĞLI, DOSYALARI BİLGİSAYARINIZDA KAYITLI DEĞİLDİR.AMA CABAL ONLİE, SİLKROAD, METİN GİBİ OYUNLAR BİLGİSAYARINIZDA KAYITLI OLDUĞU İÇİN OLUR..

REPLERİ ESİRGEMEYİN:cool::rolleyes:

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

slm abi 75 lvl carım ban yedi metin 2 de msn adresini yada tel numaranı versene ben yapamadım beraber yapalım lütfen abi ????

senin dedigin oyunlar oyun süresi geri alinabilen yani pc saati uygulaniyo oyunlar metin2 sürekli kayıt içinde oldundan pc saatiyle alakasi yok böyle bir sey olmas

ASlında Mantıklı Ama Hiç Sanmıorm banı geri kaldırmaz g m in pc sine kayıtlı oldugu için oto bizede gelir o kayıt ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri