HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Ben Turkmmo'ya 3 Senedir Felan Girmiyorum.Eskiden Durmadan Hack Paylaşımı Yapar +Rep'imi Alırdım Hala Sayfada +Rep Diye Bişey Varmı Onuda Bilmiyorum
Velhasılı Kelam Asıl İşimize Gelecek Olursak Sağlam Hackleri Sizlere Vereceğim.
Modlardan Özür Diliyorum Şimdiden Bişey Yapacağım Ama Kurallara Aykırımı Tam Bilmiyorum.
Vereceğim Linkler Site Linkleridir. Baştan Söyleyeyim Bu Verdiğim Siteleri Kullanıp Burdaki Yeni Üyeler Ordaki Linkleri Kopyalayıp Konu Açıp Forumumuzu Mahvetmesinler!
Burdaki Linkden Yıldızlı Başlıklardan İndirin O Siteye Yeni Üye Açmış Olanlardan Dikkat Edin Pek Fazla İndirmeyin Bazen Sonuçları Kötü Olabiliyor!!
Link :///
Ve Warrock Kuruldu Kurulalı En Sağlam Hackleri Yapan Adam Bu Adamdır Ama 72 Levelim Gitti Zombi Hackda Onuda Hatırlatayım Dedim
Hack Olduğunu Fazla Belli Etmeyin Oynarken Crosshair Felan Kullanın
Çünkü Ben Gameforce Zamanında Oynuyordum
Dipnot : Siteki Sağ Bölümde Check Status Diye Bölümde Linkler Var.Hacki Açamayıpda Beceremeyenler Konuyu Mahvetmesinler Şimdiden Teşekkürler!
Velhasılı Kelam Asıl İşimize Gelecek Olursak Sağlam Hackleri Sizlere Vereceğim.Modlardan Özür Diliyorum Şimdiden Bişey Yapacağım Ama Kurallara Aykırımı Tam Bilmiyorum.
Vereceğim Linkler Site Linkleridir. Baştan Söyleyeyim Bu Verdiğim Siteleri Kullanıp Burdaki Yeni Üyeler Ordaki Linkleri Kopyalayıp Konu Açıp Forumumuzu Mahvetmesinler!
Burdaki Linkden Yıldızlı Başlıklardan İndirin O Siteye Yeni Üye Açmış Olanlardan Dikkat Edin Pek Fazla İndirmeyin Bazen Sonuçları Kötü Olabiliyor!!
Ve Warrock Kuruldu Kurulalı En Sağlam Hackleri Yapan Adam Bu Adamdır Ama 72 Levelim Gitti Zombi Hackda Onuda Hatırlatayım Dedim
Hack Olduğunu Fazla Belli Etmeyin Oynarken Crosshair Felan Kullanın
Çünkü Ben Gameforce Zamanında Oynuyordum
Dipnot : Siteki Sağ Bölümde Check Status Diye Bölümde Linkler Var.Hacki Açamayıpda Beceremeyenler Konuyu Mahvetmesinler Şimdiden Teşekkürler!
Moderatör tarafında düzenlendi:
*Hile paylaşımlarında virüs total taraması zorunludur.Uymayanlar kilitlenir.URL taraması geçersizdir.
*Hilenin çalıştıgına dair videolu kanıt koyulması gereklidir.
*Hilenin çalıştıgına dair videolu kanıt koyulması gereklidir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...