noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Lol Fps Sorunu -Yardım- [Güncel]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan antibursa11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Mehraba arkadaşlar ben lol oynarken hiçbir şekilde fps düşmesi olmuyordu. Fps 60 50 felan arasındaydı. Ama nolduysa son 2 haftadır normal 50 45 60 felan ama arada bir birden fps 01 02 03 arası oluyor 4-5 dakka fps böyle oluyor bazen 7-8 felan oluyor acaba çok ısınmasından dolayımı ama bilmiyorum
-YAPTIĞIM ÇÖZÜMLER-
1-)Bilgisayarı açıp genel olarak içini elektrik süpürgesi ile temizledim(Tek tek açıp temizlemedim)
2-)Berki Virüs vardır diye avast ile tarama yaptım ve ''CCleaner'' Programını indirip kurdum gerekli işlemler kayıt defteri taraması felan onları yaptım.
3-)Oyunda Fps Berki Düşer Diye Grafikleri en düşüğe getirdim sonuç ama aynı gene fps 60 50 sonra gene 5-6 dk 03 fps
4-)Driver Scanner ve Ekran Kartının güncel driver'ini yükledim bilmiyorum berki yanlış yüklemişimdir.

Bilgisayar Özellikleri

İşlemci: Pentium (R) Dual-Core CPU E5700 3.00 GHz 3.00 GHz
Yüklü Bellek Ram: 4.00GB Ram (Ne olur ne olmaz yazayım dedim) (3,25 GB)
İşletim Türü: 32 Bit

Ayriyetten İnternetten Araştırdıgımda Bunlarında Önemli Olcanı Öğrendim
Çok Fazla Olduğu İçin ''SS'' Alıp Linkini atacagım Arkadaşlar

1.Sistem Türü :
2.Ekran:
Ses Ve Girişin önemli olmadığını düşündüğüm için yüklemedim gerekli olursa yüklücem.
Evet arkadaşlar bu turkmmo forumunda bana yardım edebilcek bir çok insan vardır. şimdiden teşekkürler

Sizden Ricam Arkadaşlar Yorum yazarken Lütfen Anlaşılır Şekilde Yazın Çünkü Bazen Dediklerinizden Anlamıyorum

Mevcur olan uygulamalar oyun kaliteni dusurebilir ve bu uygulamalardan bazilarini kapatman mümkün değil. Ama oyun kaliteni yukseltmen icin sana 2 adımlık bir işlem uygulamani tavsiye edicem. Öncelikle oyun içi grafiklerini azaltman sana yarı yarıya fps kazandırır daha sonra ekran kartının uygulamasından lol'e ozel bir ayarlama yap ben bu sayede 150-200 arası fps ile oynamaktayim. Iyi aksamlar dilerim kafana takılan birsey olursa sormaktan çekinme :)

Peki Ekran kartının Lole özel ayarlamasını nasıl yapacagım bununla ilgili bir bilgin varmı - ayriyetten grafikler en düşük seviyede

açık olan virüs programını kapat.Özellikle Kaspersky 1 GB ram yiyor.Ayrıca Ramın ve Ekran Kartının oyun içinde çok etkisi var.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri