noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maxmi TR Files v1.2.3 otomatik kurulum scripti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shiver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 180
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu script ile yüklediğimizde herhangi bir güncelleme yapmamamıza gerek yok değil mi?
Ve samimiyetimle soruyorum ve gerçekten samimi bir cevap bekliyorum? Bu files'da herhangi bir açık var mı?
Yurtdışı lokasyon 64GB VDS'm var uzun ömürlü bir server açacağım ilerde bir sıkıntı çıksın istemiyorum hackdir fnavicat açığıdır vs vs!
Samimi bir cevap bekliyorum

Tüm samimiyetimle cevap veriyorum ;

Files, maxminin filesi. Ve kendisi başta açığı olan game dosyasını daha sonra açıkları kapatarak 6mb boyutunda güncelleme adı altında paylaşmıştı. Bunları sonradan ekliyordunuz. Bu scriptte files güncel olarak yükleniyor. Yani game vs. açık yok tamamen maxmi dosyalarıdır,hiç bir şekilde üzerinde oynama,düzenleme,geliştirme yapılmamıştır.

Edit : Sonradan paylaşılan güncellemeleri,boyut ve içerik olarak kontrol edebilirsiniz.
Game ve auth dosyaları 6mb'dır.

Herhangi bir güncelleme yapmamıza gerek yok yani, bi scrip hallediyor herşeyi. Açık yok diyorunuz tesekkür ederim samimiyetiniz için ben bi kaç kontrol yapacagım geri dönüste bulunacagım

Teşekkürler Yararlı :)

deniyorum insallah olur

adamsın kardesim eyvallah beyler kurabilirsiniz sorunsuz kurdum ben :D tesekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri