- Konular
- 206
- Reaksiyon Skoru
- 98
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -43
- DevLira
- 50
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu script ile yüklediğimizde herhangi bir güncelleme yapmamamıza gerek yok değil mi?
Ve samimiyetimle soruyorum ve gerçekten samimi bir cevap bekliyorum? Bu files'da herhangi bir açık var mı?
Yurtdışı lokasyon 64GB VDS'm var uzun ömürlü bir server açacağım ilerde bir sıkıntı çıksın istemiyorum hackdir fnavicat açığıdır vs vs!
Samimi bir cevap bekliyorum
Tüm samimiyetimle cevap veriyorum ;
Files, maxminin filesi. Ve kendisi başta açığı olan game dosyasını daha sonra açıkları kapatarak 6mb boyutunda güncelleme adı altında paylaşmıştı. Bunları sonradan ekliyordunuz. Bu scriptte files güncel olarak yükleniyor. Yani game vs. açık yok tamamen maxmi dosyalarıdır,hiç bir şekilde üzerinde oynama,düzenleme,geliştirme yapılmamıştır.
Edit : Sonradan paylaşılan güncellemeleri,boyut ve içerik olarak kontrol edebilirsiniz.
Game ve auth dosyaları 6mb'dır.
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Herhangi bir güncelleme yapmamıza gerek yok yani, bi scrip hallediyor herşeyi. Açık yok diyorunuz tesekkür ederim samimiyetiniz için ben bi kaç kontrol yapacagım geri dönüste bulunacagım
- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Teşekkürler Yararlı 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)