- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
GREAFORY AİLEMİZİN TANITIMINA HOŞGELDİN
Loncamız,birlik,beraberlik ve sevgi içerisinde en iyi olmak yolunda amacına ulaşmış ve gittikçe en iyiliğini pekiştiren bir loncadır.Loncamızın da kendine özgü kuralları vardır ve olmak zorundadır.
Loncamızda esas olan dostluk ve kardeşliktir kesinlikle rc de küfür yoktur ve olmuyacaktır ayrıca oynadığımız serverda her ne olursa olsun [emek yada ws lik] yardımlaşma esastır.Örneğin birinin pula ihtiyacı var ama elinde mevcut değil,loncada olan varsa o arkadaş yardım edip ihtiyacını karşılıyo hemde hiç bir karşılık beklemeden.Bu anlayışta olan herkesi Loncamıza bekleriz.
Peki neden GREAFORY Loncası: Bu sorunun cevabını loncamızda 4-5 gün geçirdikten sonra daha iyi anlıyacaksınız ama ben size kısaca açıklıyım.
Öncelikle Ailemizde küfür,Tartışma vb. gibi olumsuz ve kötü davranışlar yoktur.Dostluk ön plandadır.Muhabbet güzel ve küfürsüz olduğundan daha çok zevk alıcaksınız ve daha fazlası GREAFORY Ailemizde sizide aramıza bekleriz...
Baskan : [ YavuzOqlan ]
Yaş Sınırı yoktur tek çünkü;Akıl yaşta değil baştadır
Saygı Her şeyin Başında Gelmektedir.
Küfürlü Konusmamak Zorunda .
Gecici Değil Kalıcı Olacak Gelmeli .
Hem Vs'lik Hem Emek Server Oynayabilecek Kapasiteli
RC'de Kavga vs. Cıkarmayacak .
Günlük online süresi en az 3-4 Saat Olmalı.
Biz bir loncadan daha fazlasıyız, bir aileyiz.
Yeri geldimi herseyin oyun olmadıgını bilip kardeşliğin herşeyden önce gelmesini Bilmeliyiz
Rc Ip: 8420119
Loncamız,birlik,beraberlik ve sevgi içerisinde en iyi olmak yolunda amacına ulaşmış ve gittikçe en iyiliğini pekiştiren bir loncadır.Loncamızın da kendine özgü kuralları vardır ve olmak zorundadır.
Loncamızda esas olan dostluk ve kardeşliktir kesinlikle rc de küfür yoktur ve olmuyacaktır ayrıca oynadığımız serverda her ne olursa olsun [emek yada ws lik] yardımlaşma esastır.Örneğin birinin pula ihtiyacı var ama elinde mevcut değil,loncada olan varsa o arkadaş yardım edip ihtiyacını karşılıyo hemde hiç bir karşılık beklemeden.Bu anlayışta olan herkesi Loncamıza bekleriz.
Peki neden GREAFORY Loncası: Bu sorunun cevabını loncamızda 4-5 gün geçirdikten sonra daha iyi anlıyacaksınız ama ben size kısaca açıklıyım.
Öncelikle Ailemizde küfür,Tartışma vb. gibi olumsuz ve kötü davranışlar yoktur.Dostluk ön plandadır.Muhabbet güzel ve küfürsüz olduğundan daha çok zevk alıcaksınız ve daha fazlası GREAFORY Ailemizde sizide aramıza bekleriz...
Baskan : [ YavuzOqlan ]
Yaş Sınırı yoktur tek çünkü;Akıl yaşta değil baştadır
Saygı Her şeyin Başında Gelmektedir.
Küfürlü Konusmamak Zorunda .
Gecici Değil Kalıcı Olacak Gelmeli .
Hem Vs'lik Hem Emek Server Oynayabilecek Kapasiteli
RC'de Kavga vs. Cıkarmayacak .
Günlük online süresi en az 3-4 Saat Olmalı.
Biz bir loncadan daha fazlasıyız, bir aileyiz.
Yeri geldimi herseyin oyun olmadıgını bilip kardeşliğin herşeyden önce gelmesini Bilmeliyiz
Rc Ip: 8420119