mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

windows baslatiliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YaLNiZVVolF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 606
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ama diğerinde yoktu böyle birşey anakart ve format ultimate olunca böyle oldu

Bilgisayarda Deep Freeze varsa sorun başka sebeptendir fakat hard diskten değildir.Bilgisayarı başlatırken ara menüyü açıp Bilgisayarı güvenli mod' ile başlat ve Anti-Virüs ile temizlik yap.Oda olmazsa bilinen en son iyi yapılandırma ile başlatın.Başlatır başlatmaz dosyayı silin ve Bilgisayarınıza AVG kurup taratın.

Bilgisayarda Deep Freeze varsa sorun başka sebeptendir fakat hard diskten değildir.Bilgisayarı başlatırken ara menüyü açıp Bilgisayarı güvenli mod' ile başlat ve Anti-Virüs ile temizlik yap.Oda olmazsa bilinen en son iyi yapılandırma ile başlatın.Başlatır başlatmaz dosyayı silin ve Bilgisayarınıza AVG kurup taratın.

dostum :) güldürüyorsun beni :)) windows un başlamam sebebi harddsk den kaynaklanan bir sorundur :) biraz araştırma yap veya bilgisayarcılara sor :) ben 2 sene bu işlerle uğraştım

CTRL+ALT+DELETE kombinasyonundan görev yöneticisini açıp işlemlerden explorer.exe yi kapatıp tekrar açmayı denediniz mi ?

takılı kalma sorunu genellikle böyle çözülür, olmaz ise güvenli modda deneyin oda olmazsa hiç uğraşmadan format at.

Sorun çözüldü arkadaşlar hardisk fln değil format düzgün atılmamış adam öyle dedi. Guvenli modda çalıştırdığım zaman 1 tane birşey yukluyordu ve orada kalıyordu. Not: bu sorun duzelmeden önce .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri