HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
istersen bi +45 ort bi zehir al dene bak zehir diyom haBırılerınden ogrenıp de burda mıllete laf satma . Sacma sapan konular acıyosun . 0 savunma olsa bı kısıde hıcbı savascı gelıp de 10 k duz vuramaz. Okcularda da Lanetlı ejder yaylarında yarı yoktu Anka yaylarına yarı geldı daha cok vuruyorlar . Tak bakalım Lanetlı ejder yayını kac k atıyosun . Ben 3 yıldır bu oyunu oynuyorum bana mı ogretıyon sen bu oyunu
git kılıc savnma 0 sahını olmayan cara düz bi vur bide delicili vuraynı şekilde şaman aç orkide ile dene ve gör eğer savaşcı daha çok vurmazsa oyunu bırakır çarımı silerim
sizin şansızlığınız herkezin kılıç çift bıçak savunma yapmasından kaynaklanıyo swde kaç kişide adam akıllı çan savunması var veya ok savunması var ? hadi birini yaptı ya diğeri nolacak ? bırak bu işler savaşcıyı beğenmiyosan git ya şaman aç yada okçu ninja buraya gelip boş boş şikayet etme
Peki silahlara ne demeli okcu ve samanlarda hem yarı hem beceri var savascılarda sadece yarı ayrıca serverda bedensel car oynanmıyor benim car bedensel ama zihinsel yapmak zorunda kalıyorum dengesizlik var dostum kendi cıkarın icin uste cıkmaya calısıyorsun.
51 ort 65 atak savaşçı atak ile düz 600 vurduğum adamda var. Delicise 2.5k oluyor. 30 blok yapsa canı 25k olsa zaten yatmaz. Her vurduğumuz delici işlemiyor. Delici 8k atana diyenlerde var. ADamlar 2.5k yiyor siz nasıl 8 yiyorsunuz anlamıyorum. 0 çan 0 şaman savla yürümüyor o iş. Bence de şaman çanları ilk gelince bi şok oldum ama mecburen şaman sav dizince pek fark olmaz. Dene gör.
Lanetli ejderha yaylarında yarı insan yoktu diyorsun da
göstermesede 30 yarı veriyordu yanlış hatırlamıyorsam 40 da olabilir. İtemi takınca fark ediyordun 
göstermesede 30 yarı veriyordu yanlış hatırlamıyorsam 40 da olabilir. İtemi takınca fark ediyordun