HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
BETALAR GELDI OYUN GITTI . Samanlar duz 5k 5k gırerken savascılar 5k skılı zor atıyor. Lanetlı ejderha yaylarında yarı ınsan yoktu sadece ort ve becerı vardı . Anka yayında hem becerı hem yarı var adamlar 10 k vuruyor . Kısacası savascılar artık bı ıse yaramıyor .Ortada denge denen bısey yok . Savascı sılahlarının vurus degerı yukseltılmelı.
BETALAR GELDI OYUN GITTI . Samanlar duz 5k 5k gırerken savascılar 5k skılı zor atıyor. Lanetlı ejderha yaylarında yarı ınsan yoktu sadece ort ve becerı vardı . Anka yayında hem becerı hem yarı var adamlar 10 k vuruyor . Kısacası savascılar artık bı ıse yaramıyor .Ortada denge denen bısey yok . Savascı sılahlarının vurus degerı yukseltılmelı.
Katılıyorum yaylara ve çanlara düzenleme gelmesi lazım haksızlık var şu anda oyunda bizim günlerce dizdiğimiz sete adam gelip 8k çanla düz vurması hiç hoş değil bide bineğe biniyorlar 9 k yı buluyor rahat
okdar skil yemege siz mahkumsunuz.oyundan anlamayıp burdan bol keseden sallıyanlar.bnde okçuyum 150 atakla yıorsunuz o skılleri hç demıorsunuz kaç atak var.oyundan anlamayıpta burda yorum yapan okdar ınsan varkı
DDDDDDDDD 40-50 yay savnması yap bakım 35 atak olan birinden yicekmisin onu.hadi siz biraz oyun örenin boş yorum yapmayın burda
DDDDDDDDD 40-50 yay savnması yap bakım 35 atak olan birinden yicekmisin onu.hadi siz biraz oyun örenin boş yorum yapmayın burdasavaşçılar bi işe yaramaz oldu diyorsunuzda herkezin kılç çftel savnması ful zaten.savaşçı savnmasıda az çok var herkezde en çok oynan krektrlerden biri.gidipte sen 35 er atakla aglanıosan aglamaya devam et
))))
))))Bırılerınden ogrenıp de burda mıllete laf satma . Sacma sapan konular acıyosun . 0 savunma olsa bı kısıde hıcbı savascı gelıp de 10 k duz vuramaz. Okcularda da Lanetlı ejder yaylarında yarı yoktu Anka yaylarına yarı geldı daha cok vuruyorlar . Tak bakalım Lanetlı ejder yayını kac k atıyosun . Ben 3 yıldır bu oyunu oynuyorum bana mı ogretıyon sen bu oyunu