bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Bilgisayar yeni açılınca elymt2 çıkıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hmustafa19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ARKADAŞLA Elymt2 yi sonunda güncelledim ve oyuna geldim ama her bilgisayarı açtığımda elymt2 oyna die my program klasörü acılıyor bunu nasıl kapatabilirim yardım edermisiniz _?
@Shorty; @erdemaa; @DN Angel; @dragonmetin2;

Moderatör tarafında düzenlendi:
oyunu açmak için 2. bir program mı kullandınız ? ayrıca hatanın ss'ni atabilirseniz size daha iyi yardımcı olabilirim :)

1. Adım; Herhangi bir klasöre girin üst dizinden C:\Users\windows adı\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup 'e gidin ve burada bulunan my program klasörünü silin ve bilgisayarınıza reset atın.

Not: 'windows adı' yazan bölüme sizin windows adınız ile değiştirin.

Sorun devam ederse aşağıdaki adımı takip edin,

2) Görev Çubuğu'nda boş bir alana sağ tıklatın, ardından Görev Yöneticisi'ne tıklatın.
4) Görev Yöneticisi'nde Başlangıç sekmesini açın ve yönetmek istediğiniz öğeye sağ tıklayarak Devre dışı bırak ya da Etkinleştir'e tıklatın.

jojj.png

1. Adım; Herhangi bir klasöre girin üst dizinden C:\Users\windows adı\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup 'e gidin ve burada bulunan my program klasörünü silin ve bilgisayarınıza reset atın.

2) Görev Çubuğu'nda boş bir alana sağ tıklatın, ardından Görev Yöneticisi'ne tıklatın.
4) Görev Yöneticisi'nde Başlangıç sekmesini açın ve yönetmek istediğiniz öğeye sağ tıklayarak Devre dışı bırak ya da Etkinleştir'e tıklatın.

jojj.png

Arkadaşımız göstermiş ancak en kısa yolu ;

1- Başlat Menüsü arama satırına msconfig yazın ve Enter'a basın.

2- Açılan Sistem Yapılandırması penceresinde Başlatma sekmesini açın.

Nonpasaran-18.png

3- Windows ile beraber başlamasını istemediğiniz programlardaki işaretleri kaldırırken, başlamasını istediğiniz programları işaretleyin ve Tamam diyerek kaydedin. Yeniden başlatmanın gerektiğine dair bir seçim çıkarsa Yeniden başlatmadan çıkışı seçin. Alttaki pencere çıkarsa Evet deyin. (Yaptığınız işleme göre bu seçenekler çıkabilir veya çıkmayabilir)

jojj.png
Arkadaşımız göstermiş ancak en kısa yolu ;
Başlangıç kısmında O resimlerdekinden yok Başlata Msconfig de yazdım orasıda aynı yere yönlendiriyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri