SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Foruma Veda > CorpusTR™ <

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CorpusTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar iyi günler öncelikle...Konu yanlış yerdeyse kusuruma bakmayın

Forumu bırakıyorum, sadece forumu değil metin2 oyun v.s her alanda internete uzun bir süre ara veriyorum çünkü oyunlara kendimi fazla kaptırıp gerçek hayattaki amacıma odaklanamıyorum bu en önemli sebeb benim için.
Diğer nedenler ise zamanında metin 2 ile ilgili yaptığım paylaşımlar insanların %95 'inin hoşuna gitsene de kendi çıkarlarına ters düştüğü için yediremeyen hazmedemeyen bazı kişiliksizler tek yaptıkları hakaret küfür. İnsan sanal ortamda dahi olsa bazı küfürleri hakaretleri kaldıramıyorum bir oyun için ben kendime küfür ettiremem bu yüzdende metin2 dahil oyunları bırakıyorum. O çıkarcılar istedikleri gibi dolaşsınlar burada veya başka yer insan hakkı yemek çok basit iş zannedenler gün gelir hesap döner o zaman anlarsınız neyin ne olduğunu 3-5 kuruş için bin takla atmamayı...

Burada çok güzel zaman geçirdim çok iyi dostlara sahip oldum gerçekten bu foruma değer veren insanlar var unutmayın insanı insan yapan para değil çeversindekilerin verdiği değerdir...

Benim Forumu Bırakma Nedenimden Biriside Okul Tatil Zamanında Aranıza Tekrar Katılacagım.

Neyse arkadaşlar ve sayın Turkmmo Yönetimi şimdiye kadar bana verdiğiniz destek ve yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyorum varsa bi hakkınız helal edin benden yana helal olsun varsa bir hakkım Herkese hayatta başarılar dilerim... Allah'a emanet olun .

:o:o:o:o

Şarkıda benden tüm turkmmo halkına :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri