Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Uyku modu sorunu

muttalip57

Level 7
TM Üye
Üye
Konular
231
Reaksiyon Skoru
59
Altın Konu
0
Başarım Puanı
112
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 27 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

S.A ARKADAŞLAR BNM SERVERİMDE UYKU MODU SORUNU VAR 10-11 SAATTE BİR KAPANIYOR NEDENİNİ ANLAMADIM ARAŞTIRDIM ŞÖLE Bİ KOD BULDUM YAZIYORUM GENE AYNI

cd /usr/game/g1/auth

./auto.sh & 10*100

.auto.sh &

Bİ YARDIM EDEBİLECEK OLAN VAR MI ACABA ÇOK LAZIM

quest ile alakalı bi sornda olabilir.bazı object dosyalr yapıyor.Örneğin savas sorumlusu-Lonca bahsi buna tıklar tıklamaz girisler kapanıyordu bnm serverimde.Yani her Npc de olabilir bu.Yha da Ch1 ch2 game99 config dosyalarında User_lımt var onu bi kontrl et.100 ise 100 onlıden fazla oldumu girisler gene kapanır.

filesden de kaynaklanan bir sorunda olabilir

quest ile alakalı bi sornda olabilir.bazı object dosyalr yapıyor.Örneğin savas sorumlusu-Lonca bahsi buna tıklar tıklamaz girisler kapanıyordu bnm serverimde.Yani her Npc de olabilir bu.Yha da Ch1 ch2 game99 config dosyalarında User_lımt var onu bi kontrl et.100 ise 100 onlıden fazla oldumu girisler gene kapanır.
iyi gzl diyorsunuzda sabahın köründe kapanıyor yani 10-20 user varken akşam +60 varken kapanmayan server

sizdende kaynaklanmayan sorun olabilir belkide bilişimcinin sunucusunda bir problemde olabilir illa sizde değildir eğer uyku modunu kapatmak için gereken işlemleri yaptıysanız ve hala kapanıyorsa ya bilişimciye bildirin böyle böyle oluyor diye yada sizin server filesinden kaynaklanan bir problemde olabilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri