HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle bir soru sormak istiyorum oyun içerisinde oyun yöneticilerini protesto etmek serbest mi?
Kendi düşüncem serbest olmadığı yönünde.
Eğer protesto etme hakkımız mevcutsa, oyun içerisinde belirli bir gün belirlediğimiz bir saatte oyun içerisinde aynı bölge içerisinde(Depo Arkası, Yüzbaşı Arkası vs.) toplanıp oyun içerisinde yöneticilerin yapmış olduğu ve bizim beğenmediğimiz yaptıkları olayları protesto edelim.
4-5 sene önce Türk'de Alesta serverinde suralar toplanıp mavi pot fiyatı düşsün diye böyle bir etkinlik düzenlemişlerdi.
Bizde böyle bir şey yapsak belki yöneticiler diktatörlük değil yöneticilik yapmış olur.
Öncelikle bir soru sormak istiyorum oyun içerisinde oyun yöneticilerini protesto etmek serbest mi?
Eğer protesto etme hakkımız mevcutsa, oyun içerisinde belirli bir gün belirlediğimiz bir saatte oyun içerisinde aynı bölge içerisinde(Depo Arkası, Yüzbaşı Arkası vs.) toplanıp oyun içerisinde yöneticilerin yapmış olduğu ve bizim beğenmediğimiz yaptıkları olayları protesto edelim.
4-5 sene önce Türk'de Alesta serverinde suralar toplanıp mavi pot fiyatı düşsün diye böyle bir etkinlik düzenlemişlerdi.
Bizde böyle bir şey yapsak belki yöneticiler diktatörlük değil yöneticilik yapmış olur.
Oyunda yaparsanız pek bir etkisi olmaz,
en uygun buradan arkadaşlarınız ile toplanıp şikayetleriniz dile getirmek.
Oyunda yaparsanız pek bir etkisi olmaz,
Bolca şikayet eden kişiler var burada. Fakat hiç bir etkisi yok yetkililerde kıpırdama yok. Oyunda en azından etki yaratır diye düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar.
Yasak dostum pretesto yaparsanız alayınız ban yersiniz demedi demeyin sakın öyle bir şey yapma insanları örgütleme oyun içinde örgüt kurmak bu ban sebebi diyim bak.
Yasak dostum pretesto yaparsanız alayınız ban yersiniz demedi demeyin sakın öyle bir şey yapma insanları örgütleme oyun içinde örgüt kurmak bu ban sebebi diyim bak.
Sanırsın yasa dışı bir örgüt kuruyoruz.

Bence her oyuncunun hakkıdır protesto etmek, değilse de oyun hiç adaletli değil demektir öyle değil mi?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)