darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

#Ely4 Protesto

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan freestyle19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle bir soru sormak istiyorum oyun içerisinde oyun yöneticilerini protesto etmek serbest mi?
Kendi düşüncem serbest olmadığı yönünde.
Eğer protesto etme hakkımız mevcutsa, oyun içerisinde belirli bir gün belirlediğimiz bir saatte oyun içerisinde aynı bölge içerisinde(Depo Arkası, Yüzbaşı Arkası vs.) toplanıp oyun içerisinde yöneticilerin yapmış olduğu ve bizim beğenmediğimiz yaptıkları olayları protesto edelim.
4-5 sene önce Türk'de Alesta serverinde suralar toplanıp mavi pot fiyatı düşsün diye böyle bir etkinlik düzenlemişlerdi.
Bizde böyle bir şey yapsak belki yöneticiler diktatörlük değil yöneticilik yapmış olur.

Oyunda yaparsanız pek bir etkisi olmaz,
en uygun buradan arkadaşlarınız ile toplanıp şikayetleriniz dile getirmek.

Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle bir soru sormak istiyorum oyun içerisinde oyun yöneticilerini protesto etmek serbest mi?
Kendi düşüncem serbest olmadığı yönünde.
Eğer protesto etme hakkımız mevcutsa, oyun içerisinde belirli bir gün belirlediğimiz bir saatte oyun içerisinde aynı bölge içerisinde(Depo Arkası, Yüzbaşı Arkası vs.) toplanıp oyun içerisinde yöneticilerin yapmış olduğu ve bizim beğenmediğimiz yaptıkları olayları protesto edelim.
4-5 sene önce Türk'de Alesta serverinde suralar toplanıp mavi pot fiyatı düşsün diye böyle bir etkinlik düzenlemişlerdi.
Bizde böyle bir şey yapsak belki yöneticiler diktatörlük değil yöneticilik yapmış olur.

Yasak dostum pretesto yaparsanız alayınız ban yersiniz demedi demeyin sakın öyle bir şey yapma insanları örgütleme oyun içinde örgüt kurmak bu ban sebebi diyim bak.

Yasak dostum pretesto yaparsanız alayınız ban yersiniz demedi demeyin sakın öyle bir şey yapma insanları örgütleme oyun içinde örgüt kurmak bu ban sebebi diyim bak.

Sanırsın yasa dışı bir örgüt kuruyoruz. :D
Bence her oyuncunun hakkıdır protesto etmek, değilse de oyun hiç adaletli değil demektir öyle değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri