HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar bu oyunun tanıtımı daha önce yapıldı ama 1 kere daha yapmak istiyorum şuan 1 yarışma var 50 user çeken üyeye hediye verilicek oyuna giren herkes [SGM]SeytaN a ben Twister çağırdı diye geldim diye pm atarsa sevinirim yardımlarınız lazım oyuna geçelim
Oyunda şuan fazla üye yok yani güçlü olma ihtimaliniz çok yüksek droplar günde 5 saat kadar 1000 bazen daha fazla oluyor.düştüğü zaman 500e iniyor kasılmak çok kolay şimdi npc lere geçelim
Şehirde:
1-Epic sura
2-Shop
3-zırh satıcısı(bunda kolye küpe vs satılır)
4-olay yardımcısı vardır bunlar özel NPC ler
Neler satılıyor
Zırh satıcısında 48 ve 61 lvllik zırhlar var kolay kasılma olduğu için hemen 61 olabilirsiniz max hp +5000 yani canınız 30kya geliyor.
Gmler ilgili gerçekten ilgililer sorularınıza ben cevap veriyorum gmlerde veriyor
Markette potlar 0 yang bedava p skilcisi yoktur o kötü haber ama kendiniz p yi yapabilirsiniz.
Oyun böyle şimdi sitesi
Site:ww w.hunter smt2.c o m boşlukları silin
Oyunda şuan fazla üye yok yani güçlü olma ihtimaliniz çok yüksek droplar günde 5 saat kadar 1000 bazen daha fazla oluyor.düştüğü zaman 500e iniyor kasılmak çok kolay şimdi npc lere geçelim
Şehirde:
1-Epic sura
2-Shop
3-zırh satıcısı(bunda kolye küpe vs satılır)
4-olay yardımcısı vardır bunlar özel NPC ler
Neler satılıyor
Zırh satıcısında 48 ve 61 lvllik zırhlar var kolay kasılma olduğu için hemen 61 olabilirsiniz max hp +5000 yani canınız 30kya geliyor.
Gmler ilgili gerçekten ilgililer sorularınıza ben cevap veriyorum gmlerde veriyor
Markette potlar 0 yang bedava p skilcisi yoktur o kötü haber ama kendiniz p yi yapabilirsiniz.
Oyun böyle şimdi sitesi
Site:ww w.hunter smt2.c o m boşlukları silin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)