Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Şebnem Bugu Çozumu Kendi Yapımımdır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bucuruk076
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 414
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Bildiyiniz gibi Bazı sw lerde Şebnemler hayla varVe bildiyiniz gibi Şebnem Bugu yapılıyor..Fakat Bunu onlemek için Şebnem yüzüyü Ortaya çıkarılmıştır.ama bazı arkadaşlarımız hayla nasıl yapacaklarını bilmiyorlarben sizlere çok detaylı bir şekilde anlatacağım+bide herkesin verdiyi sebnem.lua klasorunde +200 savunma deyil +270 savunma20 buyu savunma deyil 25 savunma gibi çoğaltmışlardır ben bunları normal şebnemlere goreayarlıyıp editledim Konu çalıntı değildir tamamen bana aitdir evet anlatıma geçelim...Linkler =///Şifresi =///.Evet İlk Olarak Filezilla bağlanıyoruz veŞu diziye giriyoruz = usr/game/share/locale/turkey/questgirdikden sonra verdiyim sebnem.lua klasorunu atıyoruz içine.ardından putty baglanıp direk cd /usr/game/share/locale/turkey/quest= ./qc sebnem.lua yazıyoruz bitiyor şebne yüzüyü 40001 e sabitlenmişdir...evet bazı arkadaşlar 40001 sabitlemek yerine 40004 dede sabitlemek istiyor onu verdiyimşebnem luanın en ustundeki 40001 deyiştirerek yeniden işlemi yaparsa tamamdır sorusu olan..=///yardımcı olurum her konuda.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba Arkadaşlar Bildiyiniz gibi Bazı sw lerde Şebnemler hayla varVe bildiyiniz gibi Şebnem Bugu yapılıyor..Fakat Bunu onlemek için Şebnem yüzüyü Ortaya çıkarılmıştır.ama bazı arkadaşlarımız hayla nasıl yapacaklarını bilmiyorlarben sizlere çok detaylı bir şekilde anlatacağım+bide herkesin verdiyi sebnem.lua klasorunde +200 savunma deyil +270 savunma20 buyu savunma deyil 25 savunma gibi çoğaltmışlardır ben bunları normal şebnemlere goreayarlıyıp editledim Konu çalıntı değildir tamamen bana aitdir evet anlatıma geçelim...Linkler = Şifresi = pvpserverler.org..Evet İlk Olarak Filezilla bağlanıyoruz veŞu diziye giriyoruz = usr/game/share/locale/turkey/questgirdikden sonra verdiyim sebnem.lua klasorunu atıyoruz içine.ardından putty baglanıp direk cd /usr/game/share/locale/turkey/quest= ./qc sebnem.lua yazıyoruz bitiyor şebne yüzüyü 40001 e sabitlenmişdir...evet bazı arkadaşlar 40001 sabitlemek yerine 40004 dede sabitlemek istiyor onu verdiyimşebnem luanın en ustundeki 40001 deyiştirerek yeniden işlemi yaparsa tamamdır sorusu olan..= yardımcı olurum her konuda.
Konunun yeri burası değil! @sgtprice; birde rar'a şifre koymanız yasak!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri